2777
2789
من تلفنش رو به بهانه مشغله جواب نمیدمهر بار با روی خوش برای رفت و آمد نکردن بهانه آوردمتوی جمع، نام ...

تازه اون خودشو سر تر میدونه ب من زنگ نمیزنه وقتی کارش گیر باشه زنگ میزنه جالبش اینجاس ک داداشم میگه ب زنم زنگ نمیزنین حالشو بپرسین انگار ما گرفتیمش😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عجب سلیطه ای

اره عزیزم کلی شر دستمون داد حس میکنم دعا نویس داره دهنمون بسته اخه همش از دعا جنبل میگه منم گفتم اعتقاد ندارم گفت چجور نداری همه میکنن حس میکنم خودشم از اون جادو گراس🤕

هیچی یه ادم عقده ای که یه عالم کمبود خونه باباش داشته حالا ارث باباشو از شوهرش و خانواده شوهرش میخوا ...

وای دقیقا اینم یجایی زندگی میکنه ک تو ی سویت ک مال بابابزرگشه خیلیییی کوچیکه. منم گوشه ای از زندگیمونو بگم بابام سه تا خونه بزرگ داره حالا شب خاستگاری از ارث گفتن😐میگفتن ب دختراتون ارث ندین ب پسرتون بدین از اون روز ب بعد دعوای ارث داریم داداشم ارث میخاد میگه حتی بمیرمم باید خونه ب نام زنم باشه 😐

توی زنداداشت رو میشناختی چرا زن داداشش شدی؟ اگه شوهرت عاقل نباشه مصیبت داری

عزیزم واقعا دستش برامون رو نشده بود قبل خاستگاریم بمون گف تعهد میدم ک هیچ گونه دخالتی نکنم ولی بدجور دخالت میکنه

عزیزم واقعا دستش برامون رو نشده بود قبل خاستگاریم بمون گف تعهد میدم ک هیچ گونه دخالتی نکنم ولی بدجور ...

شوهرت چه جور آدمیه؟ اگه هنوز. عقدی ، عقد رو کش بدههههههه تا از شوهرت مطمئن شی.

جاری من و خواهر شوهرم مدل شما ازدواج کردند. خواهر شوهرم مثل زنداداشته. زندگی جاریم سیاهه. برادر شوهرم مدام در حال دلخون کردن این بدبخته اونم به خاطر حرفهای خواهرش. جاریم هم به خاطر داداشش مجبوره سکوت کنه

ولی کوچکترین حرفی به من بزنه شورتش رو رو سرش می کشم، عفریته رو