2777
2789
عنوان

اگه تو مهمونی یکی با خواهرتون دست بده ولی با شما ن ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 44 پست
اره پوشش آزاد تره ولی عقایدمون شبیه همهدو سه سال کوچیکتره فقطآره چون جدیم و کلا اهل صمیمیت نیسم ممکن ...

خب به همون دلایله عزیزم شما هم میتونی جمع خانوادگی یکم لطیف تر باشی بعد ببینی تغییر میکنن یا نه.. منم زیاد اهل بگو بخند نیستم بقيه میگن خشک خجالتیم چه خانواده مادری چه پدری با خواهر دیگه ام چون بیشتر اجتماعی تر هست صحبت میکنن 

دلیلش ظاهر نیست همون باطنه که بهش اشاره کردی... وقتی سنگین هستی به بقیه میگی حریمت رو‌نگه دار... و ا ...

راستش آدم شک میکنه چون خواهرم خوشگله همش میگم ب خاطر زیباییش مورد توجه هس ولی خب از اخلاقش هم میتونه باشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خیلی این کارو کردم به یکی دست دادم بعد اون یکی یادم رفته فک نمیکنم اینقد مهم باشه تا حالا فکر نمی ...

ناراحت ک نه ولی آدم ب خودش شک میکنه ک دلیلش چی میتونه باشه

راستش آدم شک میکنه چون خواهرم خوشگله همش میگم ب خاطر زیباییش مورد توجه هس ولی خب از اخلاقش هم میتونه ...

عزیرم زیبایی دلیل نمیشه... من یه همکار خیلی زیبا داریم که همه فاصله رو نگه میدارن نه شوخی می کنن باهاش نه صمیمی میشن .. بخاطر رفتارشه . کمترین تنش ها هم براش درست میشه

من خواهرم پزشک هست. همه جا بالای بیست ساله هزار برار تحویلش میگیرن. گاهی خیلی به دلم میاد. با بعضی ه ...

ما دوتامون دانشجوییم

ولی خواهرم زیباست

مطمئنم بخشی از تحویل گرفتنا ب خاطر زیباییشه

بخشیش هم از صمیمیتشه

من خیلی جدی هستم و کلا فامیل پدری و مادری همه ازم خوششون نمیاد

ناراحت ک نه ولی آدم ب خودش شک میکنه ک دلیلش چی میتونه باشه

به نظرم خیلی حساس نشین احتمالا به خاطر این بوده که شما جدی ترین با خواهرتون احساس صمیمیت بیشتری کرده 

ولی بازم حس میکنم اون فرد اصلا توجه نکرده به این چیزا

عزیزم کلا فامیلا عقده اینکارش زشت بوده انگار تو اونجا نیستی!!بنظرم فقط باید دوری کرد از‌ مهمونی فامی ...

ی خانم دیگ هم اونجا بود با اونم دست نداد ولی خب اون مذهبی بود دلیل داشت 

آره از فامیل خوشم نمیاد

من واسم مهم نیست و هیچ وقت پیش قدم نمیشم ولی چون ی بار قبلا هم این اتفاق افتاد از سمت ی پسر دیگ واسم سواله چرا

خب به همون دلایله عزیزم شما هم میتونی جمع خانوادگی یکم لطیف تر باشی بعد ببینی تغییر میکنن یا نه.. من ...

دست خودم نیست و اینطوری هم راحتترم

ولی آره دلیلش همینه احتمالا

عزیرم زیبایی دلیل نمیشه... من یه همکار خیلی زیبا داریم که همه فاصله رو نگه میدارن نه شوخی می کنن باه ...

آره منم از شوخی و اینا زیاد خوشم نمیاد

درسته اینطوری آدم راحتتره

کلا تو اداب این که دختر اول دست دراز کنه که مرد دستشو بگیرهشمام گفتید که دست دراز نمیکنید پس هیچی دی ...

راستش نظر من متفاوته اتفاقا آقا باید دستشو دراز کنه درست نیست خانم اینکارو بکنه 

ولی خب عقاید متفاوته

به نظرم خیلی حساس نشین احتمالا به خاطر این بوده که شما جدی ترین با خواهرتون احساس صمیمیت بیشتری کرده ...

اره کلا همه فامیل با خواهرم صمیمی ترن مثلا من حتی شماره هاشونم ندارم ولی خواهرم داره و کمی درارتباط هس باهاشون

آره منم از شوخی و اینا زیاد خوشم نمیاددرسته اینطوری آدم راحتتره

ببین این شخصیته و تغییرش سخته... من همیشه مثل تمساح نیشم بازه میخندم... همه سوارم شدن... نه احترامی دارم نه جذبه ای... خیلی سعی کردم خودمو عوض کنم نشد که نشد... خب البته که در برخوردهای اول جذابتر به نظر می رسم اما در درازمدت نتیجه عکسه

ببین این شخصیته و تغییرش سخته... من همیشه مثل تمساح نیشم بازه میخندم... همه سوارم شدن... نه احترامی ...

آره من خوشم نمیاد هر کسی باهام شوخی کنه بیشترش هم میترسم ب اسم شوخی بی احترامی بشه بهم

بعضیا واقعا بیشعورن اصن نمیشه باهاشون صمیمی شد...

من خجالتی هم کمی هستم علاوه بر جدی بودن