2777
2789
عنوان

یک سوال دارم اگه یک پسری بگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 55 پست
دلیلش چیه

عشق مجازی معمولا به درد نمیخوره گلم

بعدشم ادم اونایی که تو واقعیت هستن رو میبینه ،اتفاقایی که میوفته رو میبینه به واقعیا نمیتونه اعتماد کنه

بماند که مجازی باشه

بعدشم

شما خانوادشو چقد میشناسی؟

اخه چقدر شناخت داری ؟

میدونی خانواده ها میتونن چقدررررر زندگیتونو خراب کنن؟

تو این اوضاع 

اون پسره چند سال باید کار کنه که بتونه پول جم کنه؟

لطفا لطفا زندگیتونو بر باد نسپرین که ۲ روز بعد سرتون به سنگ بخوره خدایی نکرده

لطفا دعا کنین برام🥺💔

من میترسم راستش... نمدونم چرا میشه بگی چرا ن

گفتم که..چون عاقبت نداره. پسر بالا شهری که تو ناز و نعمت بزرگ شده و بی اعصابم هست.. نمیتونه بره کارگری مردم رو‌بکنه و بالاخره یا کم میاره یا هی منتشو سرت می‌ذاره یا یه جور دیگه زندگیتو تلخ میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو چیکار میکنی برا این رابطه؟نگاه میکنی تا اون برسه بهت؟بابا تو هم اگه مخایش باید تلاش کنی دیگهچرا م ...

من میترسم اینو به خودش هم گفتم 

گف همه تلاشم میکنم بهترین زندگی برات فراهم کنم فقط با تو باشم 

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤

من حالم بد شد از دستش خودمو زدم نمدونم‌ چرا اینجوری کرد بعدش چند دقیقه بعد بالا می‌آورد دعوامون شده ...

چقدر سمی رفتار میکنید دوتاتون واقعا وحشتناکه 

هر دو چندسالتونه؟؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

من باشم به شخصه قبول نمیکنم چون بالاخره مجازیه ادم به راحتی نمیتونه ارتباط بگیره و طرفو به خوبی بشناسه

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

من چرا خنده م گرفت. ینی چی جلو روت تو مجازی با باباش دعوا کرذه. مگه فیلم سینماییه 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

عزیزم منم یه خاستگار اینطور فیلمی داشتم 

رفتاراش هندی طور بود منطقی تصمیم نمی‌گرفت 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بیشتر ببینید
من خودم گپ سنم کمه برا همین میترسم ۱۷ سالمهاون ۲۳

اوه زوده بابا الان چ وقت شوهرته 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
من خودم گپ سنم کمه برا همین میترسم ۱۷ سالمهاون ۲۳

پس برا همینه این رفتارای زشت و بچگونه رو دارین

چند وقته با هم آشنا شدین؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید