2777
2789
عنوان

نتیجه ی احترام زیادی به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکل من اینه که نمیتونم مثل خودش باشم ،نمیتونم یجا دعوتمون میکنن بشینم اخمامو بکنم توی هم .حتی اگه از نظرم پذیرایی یا هرچی شون بد باشه گرم برخورد میکنم و تشکر میکنم .از مردم که طلبکار نیستم .خاک تو سرم کنن که انقدر بهش رو دادم که اینطوری بگه 

مامانم بنده خدا دوتا قابلمه هم چلو کباب هم چلوگوشت هم دسر هم حلیم برای فردا صبحمون داده .دلم خیلی شک ...

خب معذب میشه 

راحت برخورد کنین باهاش =)

منم جایی برم خیلی رسمی برخورد کنن یا تعارفی باشن نمیتونم صمیمی بشم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیشب خونه ی باباش بودیم توی ظرف یبار مصرف مرغ گذاشت جلومون بدون هیچ سالاد و هیچی هیچی .با سفره و لیو ...

شوهر منم زیاد تشریفات باشه معذب میشه. بخوایم بریم افطاری دقیقه ۹۰ با بربریمون میریم خونه مامانم که دیگه مامانم چیزی نپزه. چون هرچقدرم بگیم ساده باشه باز پامیشه افطار سوپ یا حلیم میپزه‌

الان نشستم باهاش حرف زدم که چیه مشکلت ؟میگه تو هر وقت میریم خونتون منو معذب میکنی ازم میپرسی چی میخو ...

بله ک بده.نیاز ب نظر خواهی نیست..ی غذایی ک میدونین بدش نمیاد بزارین..خیلی عادی..چ نیاز ب پرسش و پاسخ و نظر سنجی داره..دارید بی سیاست جلو میرید..نپرسین..نه معذبش کنید و نه اونقد توجه کنید ک سرش چنان گیج بره ک روتون نشه ی عدس پلو یا املت جلوش بزارین...اندازه نگهدار ک اندازه نکوست

بله ک بده.نیاز ب نظر خواهی نیست..ی غذایی ک میدونین بدش نمیاد بزارین..خیلی عادی..چ نیاز ب پرسش و پاسخ ...

مامانم میخواست بده ببرم غذا ها رو که نخوام غذا درست کنم .من ازمون دارم نمیرسم غذا درست کنم .مامانم میخواست لطف کنه بهمون کمکمون کرده باشه 

دیشب خونه ی باباش بودیم توی ظرف یبار مصرف مرغ گذاشت جلومون بدون هیچ سالاد و هیچی هیچی .با سفره و لیو ...

بنظرم سرد نیست، راست میگه، معذبه، تو خونه‌ی پدرت باهاش ساده‌تر و‌خودمونی‌تر رفتار کنین

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

هر وقت من از خونشون برمیگشتم با چشم اشکبار میومدم از بس باباش بهم تیکه مینداخت و حرف گنده بارم میکرد ،مامانم خیلی مراعات میکنه که یوقت چیزی نگه رفتاری نکنن که اونم ناراحت بشه .ولی نتیجه ی عکس داده