2777
2789
عنوان

دوتا نکته زناشویی از خواهرشوهر یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 11572 بازدید | 329 پست
ممنون عزیزم البته خونه هم بیشتر خودم واسه رهن پیدا میکنم😂😂😂

خب همون دیگه

از همینجا شروع میشه 

الان زنانگی کنی خونه پیدا نمیشه

فک کن مردونگی میکنی خونه پیدا میکنی چهارسال دیگه م میخری بعد میان میشینن توی خونه ای که خریدی میگن به زنهایی که خونه خرید فروش میکنن خیانت میشه😭😭😭😭😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب همون دیگهاز همینجا شروع میشه الان زنانگی کنی خونه پیدا نمیشهفک کن مردونگی میکنی خونه پیدا میکنی چ ...

ببین یه چیزی میگم عین واقعیته، خیانت به ذات طرف بستگی داره

پدر من دائم ماموریت بود سراوان و ایرانشهر و مریوان 

تمام بار زندگی رو دوش مادرم بود خودش زمین خرید خودش ساخت تربیت بچه ها همه چی الان چند ساله پدرم بازنشسته شده همه جا گفته زن من شیرزنه همه چیم مدیون اونه،هرچی داریم به اسم مادرمه. چون ذات پدرم درسته هیچ وقت به مادرم کمتر از گل نگفت

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

ولی من تک به تک ارزش قائل شدم و گوش دادم بلکه تا آخر یه نکته ای بگه امیدوار شم ....اونم نامردی نکرد ...

وای😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ببین یه چیزی میگم عین واقعیته، خیانت به ذات طرف بستگی دارهپدر من دائم ماموریت بود سراوان و ایرانشهر ...

دقیقا اینی که گفتی پدر مادر من بود😭😭😭

پدرم شرکت نفت میرفت ۲۱ روز

مادرم توی روستامون ویلا ساخت خودش تنهایی ...‌

پدرم همیشه میگه زندگی ما از برکت وجود مادرت هست که یه شیرزنه

همیشه بهش میگه سرلشگر....

میگه تو باید وزیر وکیل میشدی توی خونه من کم رشد کردی ...

با اینکه مامانم الان مدیره

ولی بابام میگه حق ت بیشتر بوده 

دقیقا اینی که گفتی پدر مادر من بود😭😭😭پدرم شرکت نفت میرفت ۲۱ روزمادرم توی روستامون ویلا ساخت خودش ...

خدا حفظشون کنه

دیدی ما از همون اول مستقل بار اومدیم الگومون مادرامون بودن

خدا حفظشون کنهدیدی ما از همون اول مستقل بار اومدیم الگومون مادرامون بودن

الهی آمین

همچنین عزیزان شما رو ....

آره مادر من همیشه زیر گوشم میگفت زنی که مستقل باشه اگه باهاش زندگی کنن از روی عشقه اگه ولش کنن هزار مرتبه خوشبخت تر میشه

ممنونممادرتون چه حرف قشنگی زدن😍

خیلی ....

مادرم بعد ازدواج ادامه تحصیل داد پزشکیاری خوند

میگفت پدرت اصرار می‌کرد میگفت تو باهوشی درس بخون دکتر شی؛

منم میگفتم ولم کن نمیخونم ... اگر دکتربودم زن تو نمیشدم که ...

پدرم میگفته : ترجیح میدم دکتر شی ولم کنی تا اینکه به خاطر بیسوادی و بی هنری بمونی باهام؛ 

خلاصه مامانم خوند و توی شغل ش پیشرفت کرد هرجا میره سخنرانی این خاطره رو میگه

خیلی ....مادرم بعد ازدواج ادامه تحصیل داد پزشکیاری خوندمیگفت پدرت اصرار می‌کرد میگفت تو باهوشی درس ب ...

چه مادر خوبی دارید خدا حفظش کنه کاش میشد از نزدیک پای حرفاشون بشینم

مادر من خیاطی رو ادامه داد، گاهی با خودم میگم من هرچقدرم تلاش کنم بازم انگشت کوچیکه مامانمم نمیشم

به خدا یه ترم میره کلاس موسیقی به بچه های من میگه بیاید یاد تون بدمیه ترم میره زبان میگه میخوام زبان ...

😂 😂 😂 😂 منم ی دخترعمو دارم دقیقا همینطوریه . دو جلسه رفت کلاس بازیگری اومده بود تو شهرستان بنر چاپ کرد دوره ی کلاس های بازیگری .عکسشم زده بود رو بنر 🤦‍♀️