2777
2789
عنوان

دوتا نکته زناشویی از خواهرشوهر یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 11580 بازدید | 329 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی بگم خواهرخودمم موندم

شک نکن

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید
مثلا چه جوری؟من یه دوره با همسرم کار کردمحتی مینوت نامه های مدیریتی شو خودم میزدم ادیت میکردم کارها ...

یه کارای تو خونه مردونه س

اگه تو این کارا سراغ مرد نری، فک میگن تو خونه مفید نیس

آقا محمدرضا
یه کارای تو خونه مردونه ساگه تو این کارا سراغ مرد نری، فک میگن تو خونه مفید نیس

اگه مرد مون انجام نداد چیکار کنیم؟

اگر انباری رو مرتب نکرد؛ اگر ماشین رو نفروخت اگر دنبال وام نیفتاد برای خرید خونه؛ اگر اینکارها رو نکرد برای بقای خودمون چه خاکی توی سرمون بکنیم؟

اگه مرد مون انجام نداد چیکار کنیم؟اگر انباری رو مرتب نکرد؛ اگر ماشین رو نفروخت اگر دنبال وام نیفتاد ...

قرار نیس یه شب مرد چنین کاری کن

شایدم چون همیشه شما این کارا رو انجام دادین اون دیگه خیالش راحت شما انجام میدین و تنبل شد

کم کم ببرینش تو این مسیر

آقا محمدرضا
قرار نیس یه شب مرد چنین کاری کنشایدم چون همیشه شما این کارا رو انجام دادین اون دیگه خیالش راحت شما ا ...

از روزی که ازدواج کردم اگر نمیگفتم خونه بخریم نمی خریدیم

اگه نمیگفتم ماشین عوض کنیم نمی‌کردیم

ماشین مونو ۳ ماه گذاشتیم برای فروش؛ هیچ کاری نمی‌کرد بازدید نمی‌داد آخر خودم بردم دادم دلال

چرا کم کاری یه نفر رو وقتی شریک زندگی ش کاور میکنه؛ عوض تشکر و خسته نباشید گفتن زخم زبونم میزنن میگن تو خیانت میبینی؟

چرا میگن زنانگی نداری؟

کسی نمیگه شریک ت مرد نبود؛ تو مردونگی کردی زندگی رو کشیدی رسوندی جایی که یه نفس راحت بکشی

یه رفاه نسبی پیدا کردی

صاحب همه چیزش کردی

خسته نباشی حالا بشین خستگی تو در کن

چی میشه اینا رو بگن؟

از روزی که ازدواج کردم اگر نمیگفتم خونه بخریم نمی خریدیماگه نمیگفتم ماشین عوض کنیم نمی‌کردیمماشین مو ...

اونکه گارش اشنباه که کاراش انجام نمیده

ولی من نمیگم زنی که کاراش انجام میده خیانت میبین

نه اصلا

ولی میگی هست میگن مردا دوس دارن خانما تریپ خانمی بپوشن نه پسرونه، اینطور براشون جذابتر

بقیه چیزا مثل همین

آقا محمدرضا
اونکه گارش اشنباه که کاراش انجام نمیدهولی من نمیگم زنی که کاراش انجام میده خیانت میبیننه اصلاولی میگ ...

والا ما رو از اول با کفش ایمنی دیدن

سر کلاس جوشکاری دیدن

وکیل مهاجرت نخواستیم خودمون برای خودمون و دوستامون ویزا گرفتیم

اسپرت پوشیدیم همیشه چون شخصیت مون این بود

هرجا کسی والیبال بازی می‌کرد می پریدیم وسط بازی رو می‌بردیم....

دختر ورزشکار و باهوش توی جامعه ی ما ترسناکه انگار

ولی ما رو اینجوری پسندیدن

والا ما رو از اول با کفش ایمنی دیدنسر کلاس جوشکاری دیدنوکیل مهاجرت نخواستیم خودمون برای خودمون و دوس ...

همه اینا به خودی بد نیستن

ولی بذار حرفم یه چور دیگه بزنم

فرض کن همسرتون هر روز غذا بپز

بیاد پیشت بگ وای غذام سوخت

غذام نمکش زیاد

...

چه حسی میگیرین

آقا محمدرضا