2777
2789
عنوان

نمیدونم الکی نگرانم یا نه🥲🥲

189 بازدید | 15 پست

داداشم یه خونه دیگه تنهاست

بعد مشکل فشارخون بالا و چربی خون داره🤦🏻

صبح بهم پیام داد اب وقت صبح از گشنگی رفتم کلپاچه خوردم😐من یه ساعت بعد دیدم بهش زنگ زدم،چون من میدونم کله پاچه فشار و چربیو میبره بالا و موقع فشار بالاهم که نباید خوابید،بعد گفتم بیدارت کردم گفت اره خواب بودم😐😂گفتم عقل نداری با این وضعیت چربیت کلپچ‌ میخوری بعد روش میخوابی؟جای اینکه بفهمه واقعا خوب نیست میشینه به مسخره کردن که فشار خودت بالاست که زنگ زدی منو بیدار کردی

من واقعا بیشتر از خودش استرس این چیزاشو دارم

فقط یه ساعتو نیم بعدش بیدار موند بعد گفت خیلی خوابم میاد دگ زنگ نزنی بیدارم کنی

ولی خب من از اون موقع نگرانم،من از بچگی استرسی بودم واقعا سرهمه چیز تا الان نتونستم کنترلش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو دکتر شما دیگه کارت از استرس گذشته ب وسواس فکری رسیده

وسواس فکری دارم ولی گلهی نمیفهمم دلیل نگرانیم درسته یا نه

الان الکی نگرانم؟اخه مگه غیر اینه کلپچ فشارو میبره بالا و وقتی فشار بالاست نباید بخوابی؟

منم بودم نگران میشدم بنظرم نگرانیت طبیعیه

منم همین فکرو میکنم

ولی بعد خوردن غذاش یه ساعت خوابید منم یه ساعتو نیم بیدار نگهش داشتم به نظرت اینطوریم ممکنه فشارش بره بالا؟یا اگه غذا هضم بشه مشکلی نیست؟

وسواس فکری دارم ولی گلهی نمیفهمم دلیل نگرانیم درسته یا نهالان الکی نگرانم؟اخه مگه غیر اینه کلپچ فشار ...

هیچی نمیشه در این حدم نیست

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همین فکرو میکنمولی بعد خوردن غذاش یه ساعت خوابید منم یه ساعتو نیم بیدار نگهش داشتم به نظرت اینطو ...

نه کله پاچه بیشتر چربی رو بالا میبره بعدم این تایم بیدار مونده دیگه خوب بوده....اتفاقا کار درستی کردی 

ایشالله سلامت باشه همیشه...نگران نباش دیگه چون چند ساعت ازش گذشته

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
اخه خیلی از بقیه شنیدم بعد کله پاچه فشارشون رفته بالا

عزیزم ما هزار بارم بگیم.مهم نیست شما ی بهونه برای مهم بودنش میاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه واقعا مگه مریضم؟من فقط شنیدم کله پاوه فشارو میبره بالا نگران فشارشم همین

در این حدم نیست ک بخوای نگران بشی...با یک بار هیچی نمیشه

برای کسی بده ک مرتب کارشو تکرار میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در این حدم نیست ک بخوای نگران بشی...با یک بار هیچی نمیشهبرای کسی بده ک مرتب کارشو تکرار میکنه

یعنی میگی با یه بار فشارش نمیره بالا؟

اگه نمیخوابید میگفتم هضم میشه یا فشارش بره بالا خودش میفهمه میره دکتری جایی