2777
2789
عنوان

درد قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 32 پست
خواستم بگم من تپش قلب دارم ولی بعدنوارواکوگفتن قلبم سالمه نمیدونن علتش چیه من میتونم اگه حالم بدشدپر ...

روزی ۱دونه.

پروپرانول زیادش عوارض داره. نه تنها این قرص،کلا زیاده روی تو هر قرصی ضرره. ولی وقتی دیدین با خوردنه این قرص بهتر نمیشید سریع قطعش کنید..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترجیحا داروی شیمیایی نخور.(شربت هیدروکسی زین نصف قاشق غذاخوری عصر ها بخور ،شربت خواب اور هست) ولی در حد چند روز بد نیست/دمنوش اسطوخودوس ناشتا یه لیوان با نبات بخور

طب سوزنی انجام بده 

چربی و قند و نمک اینا کمتر بخور التهابات بدن کمتر بشه 

خب دکتر چی گفته بهتون؟ علائم ها تو هر کس متفاوته..

پارسال اکو ، نوار قلب ، تست ورزش دادم 

گفت استرس نداشته باشدر صورتیکه استرس نداشتم. 

گفت صربانت بالاست ولی سینوسی هست ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. 

البته خدا رو شکر الان بالا نیست اما گاهی یهو بی دلیل ضربانم تند میشه  

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
روزی ۱دونه.پروپرانول زیادش عوارض داره. نه تنها این قرص،کلا زیاده روی تو هر قرصی ضرره. ولی وقتی دیدین ...

بمن آنوکساپارین داده بودن مثلامیشه هروقت که تپش داشتم یدونه بخورم وخوب شدم دیگه نخورم؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
بمن آنوکساپارین داده بودن مثلامیشه هروقت که تپش داشتم یدونه بخورم وخوب شدم دیگه نخورم؟

والا میترسم بگم آره پس فردا ضرر داشته باشه، من آزمایش و علائم هاتونو دقیق نمیدونم، حتی واسه تشخیصش اکو انجام میدن...میترسم پس فردا باعث دردسر شه. ولی ۵روز الی ۷روز بخور و درمان شدی یا نشدی سریع قطع کن. یسریا حتی دیدم ک ب این قرص حساسیت داشتن، واسه همین ترس دارم ک ب بدنه شما نسازه

والا میترسم بگم آره پس فردا ضرر داشته باشه، من آزمایش و علائم هاتونو دقیق نمیدونم، حتی واسه تشخیصش ا ...

ممنووم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
خب واسه همونه..یسریا میگن استرس نداریم، ولی تپش قلب داریم.استرس فقط باعث تپش قلب نمیشه‌حتی غذاهای گر ...

بله درسته 

پس در حد ماهی دو سه بار پروپرانول ده خوردم اشکالی پداه ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بعضی اوقات آدم یه استرسی‌میگیره و خودشم حتی نمیفهمه و این ضربان قلب رو هم درگیرش میکنه، ۱هفته پرپران ...

دکتر بهم پرانول 10 داده و یه تایم مصرف کردم حس میکنم تاثیری نداره