2777
2789
عنوان

خانما محض رضای خدا یه کرم نرم کننده معمولی ولی خوب معرفی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست
عزیزم برا تیرگی قوزک پا چی خوبه؟

ابرسان و اسکراب حتما بزنید .

کرم روشن کننده ژنو یا ژیناژن هم خوبه. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ابرسان و اسکراب حتما بزنید .کرم روشن کننده ژنو یا ژیناژن هم خوبه.

کرم روشن کننده چجوریه واقعا تاثیری داره؟ مثلا برای آرنج یا زانو

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کرم روشن کننده چجوریه واقعا تاثیری داره؟ مثلا برای آرنج یا زانو

بله تاثیر داره البته اگه قابلیت تغییر رنگ پوست نداره اما تیرگی و لک رو برطرف میکنه .

اره عزیزم برای آرنج _ زانو _ نواحی خصوصی و...

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
بله تاثیر داره البته اگه قابلیت تغییر رنگ پوست نداره اما تیرگی و لک رو برطرف میکنه .اره عزیزم برای آ ...

ممنون

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اسکراب برا بدن و صورت چی خوبه گلم؟ پوستم خشکه . جوش و اینا هم ندارم. اما بدنم پوست مرغیه یکم.

اسکراب داو و سنت ایوز عالی هستن عزیزم .

حتما بعدش لوسیون یا کره بدن استفاده کنید .

بیشتر ببینید