اره تعریف میکنه البته تعریف ظاهر نمیکنه اما چیزای دیگه رو میگه .
حس و حال خاصی نداشتم چون نسنجیده نمیگفت خودمم موافق بودم
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بله ولی نه از زیبایی و اندام کسی! یبار از سخت کوشی یه دختر برام تعریف کرد که با دست شکسته اومده کار کنه، کارگرمون بود یه مدت موقع برداشت محصول میومد میگفت یه پسر جوون هم اومده به گدایی بهش گفتم ببین این دختر با دست شکسته داره کار میکنه اونوقت تو چقدر راحت طلبی،تعریف خاصی از کسی نمیکنه
دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️
دیروز فامیلش اومد خونه مادرشوهرم . ما هم اونجا بودیم. وقتی رفتن بهم گفت اشتباه کردم اونو نگرفتم باید اینو میگرفتم خیلی مودب خوش رو خوش اخلاق باوقار. حجابش هم معمولیه نه باز. گفتم دروغ میگی؟ گفت به همین سوی قبله خیلی دوستش داشتم نمیدونم چرا دو دل شدم نگرفتم اینو. پشیمونم. دیشب تا حالا باهاش قهرم