2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درمان نداره 

استرس رو از خودت دور کن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

میگن حریره سیاه خوبه یک سال بخورین اما نمیدونم چجوری مصرف میشه ولی دیدم تاثیر داره

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

شنیدم خوردن هلیله سیاه خیلی مفیده یعنی تو دهن نگه داری بجوی و مزه مزه کنی...تو دارز مدت مثلا هر روز...موهای سر حتی وگه تمامش سفید شده باشه رو سیاه میکنه.این نباشه دوهفته بخوری ول کنی که فایده نداره.باید از عطاری بگیری.منم خیلی موهام سفید شده ولی امتحان نکردم...تو گوگل هست سرچ کن هلیله سیاه عکسشو ببین...حتی ابوعلی سینا خیلی بهش تاکید کرده

🔶 علت اصلی سفیدی مو غلبه بلغم هست. چون بلغم هم سرد هست و هم جامد همین موجب میشه که جلوی رسیدن خون به موهای سر رو بگیره.

🟡 اولا باید بلغم رو از بین برد. استفاده از حمام گرم. پشت به آفتاب نشستن.

🟠 دوم باید روغن زیتون طبیعی مصرف کنید. رنگ مو اول طلایی میشه و بعد هم مشکی میشه.

در موارد حاد میتونید داروی بلغم زدا استفاده کنید.

غم و استرس و ژنتیک و .. هم اثر داره

تورو خدا چطور استفاده کردن موها من سفید دارن همه میشن

می پرسم میگم ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم