2777
2789
عنوان

بچم لگد میزنه دلم کیخواد گریه کنم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 107 پست
ماهم بارداری کشیدیم افسردگی کشیدیم اما اینطوری نشدیم که به بچمون رحم نکنیم. به اسم هورمون به همه حق ...

من نمیگم هورمونه من میگم زندگیش پر از تنش و مشکله به نظرم فکر میکنم یه درد بزرگی داره که نمیتونه به زبون بیاره

در این حدم ادم دیوانه نمیشه که بگه بچمو نمیخام میخام بکشمش همه ما این روز هارو گذروندیم اره با همه د ...

چرا 

من یک ماه پیش از شدت بالا اوردن و ضعف و حال بد ی تاپیک های عجیب غریبی میزدم

الان ک ۵ ماهم شده بچمو دیوونه وار دوست دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بیچاره مادر نباشه ایشون هم ادم هستن

با انتخاب خودش بچه دار شده

مگه بچه همین جوری از هوا اومده تو شکمش

از بچه نیومده هم طلب دارید 

شما ها ابدا مادر نشید بچه هاتون رو بدبخت می کنید

منم باردارم ۲۲ هفته 

یه پسر ۴/۵ ساله دارم. این یکی هم پسره

پسر پشت مادرشه پسر به مادرش محبت داره

درصورتیکه دختر اینطوری نیست. البته دختر هم خوبی های خودشو داره...

پسرها خیییییلی خوبن. اگر عصبانی بشی دعواشون کنی، بعدش چهارتا شوخی کنی سریع یادشون می‌ره. لوس و کینه ای نیستن اکثرا...

خدا رو شکر کن بعضیا در حسسسسرت بچه دار شدنن

پارسال سقط گردم. بچه دو ماهه رو تو دستم گرفتم. خدا می‌دونه هنوزم یاد اون شب میفتم داغون میشم. و همین چند روز پیش که فکر می‌کردم باردارم و نبودم خیلی بهم ریختم.

شما الان بدنت مهمون یکی از شریف‌ترین مخلوقات خداست.

قدر بدون و سعی کن آرامشتو حفظ کنی و صبور باشی.

این بچه‌ای که هیچ جوره سقط نمیشه، شاید حضورش توی این دنیا خیلی لازمه. شایدم خیلی مشتاق زندگیه. این حق رو از نگیر. 

اصطلاحه چون پامعمولا پایینه ،میگن یه حالت غیر عادی که پا بالاس😂😶

راستش همش تو ذهنم تصور می‌کردم معمولا با منطق جور در نمی‌اومد آدم نیم ساعت پاهاش برخلاف جاذبه زمین باشه ممنون که توضیح دادی 😂😂😂🩵🩵

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید
اینقدر بدم میاد از تو و اون ۵ نفری ک لایکت کردن.هیچی از زندگی و درک طرف مقابل حالیتون نیس

۲۰ نفر لایک کردن🤣

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید
چرا بیچاره مادر نباشه ایشون هم ادم هستن

میدونی چرا بیچاره مادر نیست؟ اینکه وقتی قبلا تجربه دوران حاملگی رو داشتی و میدونستی قراره اینارو تجربه کنی بازم دست اینکار زدی که باردار بشی چون نفهمیدی جنسیت دست توعه انسان نیست که انگار بری مغازه بگی چیپس میخوام طرف بهت پفک بده دعوا راه بندازی پفک رو زیر پات له کنی که چرا پفک دادی یک انسان رو به این دنیا میاری .اون طفل معصوم چی میفهمه اونجا داره کتک میخوره که مادرش با وجود هرچیزی که میدونسته اونو به این دنیا میاره و قرار نیست بهش هیچ محبتی کنه حالا فهمیدی چرا بیچاره بچه چون بچه دستش از همه جا کوتاهه و عقل و درک نداره که اگه داشت هرگز نمیذاشت پاشم به چنین دنیای جهنمی باز بشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
چیزی ک چشم من میبینه الان دوباره تاپیک رو چک کردمنوشته دلم میخواد نمیگه میزنم

تاپیک های قبلیشم بخون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜