2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 105 پست

نخیر اینجا واجبه چشم و گوشمون قشنگ باز میشه من از وقتی اومدم اینجا چیزای زیادی یادگرفتم که اصلا برام مهم نبود کلا شناختم از جنس مونث بیشتر شده هرچند اگه پارتنرم بفهمه اینجام جرم میده😂😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اومدم اینجا تا از تجربه های اینجا استفاده کنم برای آینده

دقیقا کدوم تجربه؟🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

فعلا که مجردم ازدواج کنم اگه زنم عضو اینجا نباشه خودم میارم عضوش میکنم😂😂

اون بفهمه عضوی طلاق میگیره 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ربطی ندارهاینجا خانم هست که با اکانت مردونه میاد و حتی بالعکس اگر تازه واردی این جریان ها نمیدونی از ...

اخه خانم برا چی باید با اکانت اقا بیاد چه دلیلی داره، مزخرف نگید دیگه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
نخیر اینجا واجبه چشم و گوشمون قشنگ باز میشه من از وقتی اومدم اینجا چیزای زیادی یادگرفتم که اصلا برام ...

هدف آقایون از سایت : 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خیلی حوب بودن مردای نی نی سایت که چی شد

من قبل کشف اینجاشوهرکردم متاسفانه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

اگر لطف کنن اینقدر درخواست ندن ممنون میشیم در غیر اینصورت اذیتی ندارن

واسه همین عضو شدناا 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجا هم مثل هر جایی دیگه بهش میگن فضای مجازی

اینیستا که بدتر از اینجاست 

ولی قطعا هیچ پسری ارزش نداره بخاطرش قاتل و مقتول بشی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
من قبل کشف اینجاشوهرکردم متاسفانه

خب بگو شوهرت عضو شه کمال همنشین در او اثر کند 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینیستا که بدتر از اینجاست ولی قطعا هیچ پسری ارزش نداره بخاطرش قاتل و مقتول بشی

ببین اسم سایت سایت مخصوص زنانه اصلا تو بگو پو...ر بهتره از اینجا 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بگو شوهرت عضو شه کمال همنشین در او اثر کند 😂

کلااهل فضای مجازی نیست حتی هیچ پیام رسانی چه داخلی چه خارجی نداره