2777
2789
عنوان

دوس دارم بمیرم خستم

211 بازدید | 18 پست

خیلی دلم میخاد بمیرم انگار حوصله هیچیو ندارم تو زندگیم از همه خستم تا ی اتفاق کوچیکی میوفته سریع گریم میگیره حالت افسردگی دارم دوس دارم بمیرم..از خانوادم بیشتر موقع ناراحتم خستم دوس دارم بمیرم از مردم از همه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام شرمنده نمی تونم درخواست کسی قبول کنم مشکلی سوالی داری اینجا بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهت

3 سال با یکی بودم اصلا حرف رابطه رو نمیزد این اواخر حرفشو کشید وسط منم گفتم ن.بنظرتون چیکار کنم؟تو شهرستانیم همه میدونن با همیم ختی خانوادمون شهرمون کوچیک

3 سال با یکی بودم اصلا حرف رابطه رو نمیزد این اواخر حرفشو کشید وسط منم گفتم ن.بنظرتون چیکار کنم؟تو ش ...

😑کار درستی کردی که گفتی نه 

اگه هم بخاطر این موضوع قصد رفتن داره. بره 

مردم با شوهر عقدیشون هم رابطه برقرار نمیکنن به هزاریک دلیل 

چه برسه یه غریبه

😑کار درستی کردی که گفتی نه اگه هم بخاطر این موضوع قصد رفتن داره. بره مردم با شوهر عقدیشون هم رابطه ...

بعضیا میگن اشتباع  کردی گفتی ن بعد3 سال بخاطر همین شک کرده بودم گفتم شاید نباید میگفتم ن

همینجا چن نفر گفتن رفیقامم 3-4تاشون گفتن

همون چن نفر اینجا زن نما بودن که بهت گفتن انجام بده 

رفیقاتم دشمنن 

خودت از خودت بپرس چرا یه زنو شوهر عقدی چرا ارتباط ندارن دلیلش چیه 

بعد ببین ارتباط با یه غریبه چه فاجعه بزرگیه 

ولت کرد چی؟باردار شدی چی 

بهت خیانت کرد ولی بخاطر اینکه رابطه داشتی نتونستی ولش کنی چی 

همون چن نفر اینجا زن نما بودن که بهت گفتن انجام بده رفیقاتم دشمنن خودت از خودت بپرس چرا یه زنو شوهر ...

پس صبر کنم تا وقتی مطمئن شدم قراره بمونه؟وقتی نامزد کردیم یا عقد؟
چون خودشم مجبورم نکرده میگه صبر میکنم هروقت خودت خاستی عروقت رضایت دادی

پس صبر کنم تا وقتی مطمئن شدم قراره بمونه؟وقتی نامزد کردیم یا عقد؟چون خودشم مجبورم نکرده میگه صبر میک ...

عزیزم گول پسرها رو نخور اولش می گند هروقت خودت خواستی بعد مجبورت می کنند.اصلا بهش رو نده

فکر بکر