2777
2789
عنوان

با مامانم چه رفتاری بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مامان منم دقیقا🤣🤣

با پسرت میشینی دخترتو مسخره میکنی؟

مامان منم همینطور بود

منتظرم به سن قانونی برسم و برم سراغش تا میخوره کتکش بزنم بابت اون رفتاراش

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

مامان منم همینه

احساس میکنم این نسل همه دوقطبی ان

چندوقت پیش رفتم۸۰۰تومن پول گل دادم بلکه کدورت ها برطرف شه بدتر شد برداش اومد لباسم رو همونطور که تو تنم بود پاره کرد😂😂البته بعدش از دلم در اوردا ولی واقعا بخوایم رک بگیم اکثر مادرای نسل۵۰-۶۰سلامت روان ندارن

دختر همسایه ما فرار کرد با دوست پسرش اینستاش عکس گذاشته بود تو بغل هم مامانش میگفت بورسیه کانادا گرف ...

مامان اون VS ننه ما : 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
مامان منم همینهاحساس میکنم این نسل همه دوقطبی انچندوقت پیش رفتم۸۰۰تومن پول گل دادم بلکه کدورت ها برط ...

جنگ زده ان🥴

نمیدونم چرا مامانای این نسل اینجوری ان ولی خانومای مجرد این نسل اینجور نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اخه خالم نبود زن پسر خالش بود

ببین اسی منم دخترم ۱۲سالشه 

نمیدونم چه مرگم بود هی ضایعش میکردم البته منظوری نداشتما انگار عادتم شده بود 😅

دخترم خیلی شاکی شد و من سعی میکردم درست بشم یادم میرفت

تااینکه دخترم چندبار منو ضایع کرد وسط جمع مثلا چیزی میگفتم برمیگشت میگفت به مامانم مدال طلا میدن منو جلو شما سبک‌میکنه 

یا مثلا یه بار گفت مامان من فک‌میکنه خیلی بانمکه که منو جلو همه منو سبک میکنه 

مامانم نمکدونه و فلان 

چندبار منو ضایع کرد منم دست برداشتم😅شمام سعی کن وقتی چیزی میگه از همین جمله ها استفاده کنی اینقددددر بگو تا ول کنه

خب دیگه مادر شما متاسفانه خجالت هم نمی‌کشه جلو زن پسر خاله آدم باید خیلی رو دار باشه بچه ش رو مسخره ...

قضیه ما یکم فرق داره چون پسر خالش شبیه برادرش هس زیاد باهم رفت و امد داریم

ببین اسی منم دخترم ۱۲سالشه نمیدونم چه مرگم بود هی ضایعش میکردم البته منظوری نداشتما انگار عادتم شده ...

اصلا مسئله جلو جمع گفتنش نیس نمیخوام این حرف ها گفته شه