2777
2789
عنوان

با مامانم چه رفتاری بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره دیسک کمر دارم یکم ده سالگیم تصادف داشتم و الان عادتم

الان عوض اینکه بیاد از دستت بگیره مسخرگی میکنه؟

مادر اینقدر سنگدل نوبره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نمیتونم مثل خودش رفتار کنم برخلافش من دوسش دارم بهش احترام میذارم

احمقانه ترین تصمیم همینه 

پس فردا به خودت میایی میبینی تبدیل به یه آدم روانی شدی که تمام زندگی خودش رو سرکوب کرده 

یه آدم بی اعتماد به نفس و گوشه گیر

اینبار تو جمع ازین دست حرفا زد رک بلند با لحن محکم بگو مادر عزیزم اینا همش به لطف تربیت شماست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
نه برگشتم تو جمع توضیح دادم

توضیح؟ 

بالاتر دیدم نوشتی چون مهمونی یهویی اومد ناراحت شد

خب خواهر تبریک میگم داری خودت رو توجیه میکنی 

دیگه نمیدونم چی بگم امیدوارم خدا کمکت کنه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
توضیح؟ بالاتر دیدم نوشتی چون مهمونی یهویی اومد ناراحت شدخب خواهر تبریک میگم داری خودت رو توجیه میکنی ...

پاشم سرش جیغ بزنم بد رفتاری کنم اونوقت چه فرقی بین من و کسی هس که ازش گلایه دارم؟

پاشم سرش جیغ بزنم بد رفتاری کنم اونوقت چه فرقی بین من و کسی هس که ازش گلایه دارم؟

:/

من که نگفتم برو جیغ بزن بد رفتاری کجا گفتم؟

وقتی به مادرت توضیح میدی و بازم از عمد داره به شما فشار روانی میاره یعنی میفهمه داره چیکار میکنه 

منم به شما گفتم‌یبار بهش آروم تو جمع با لحن محکم یعنی صدات نلرزه بگو مادر عزیزم اینا همش به لطف تربیت شماس

دیگه بقیه ش با خودت عزیزم اگر میتونی راه حل دیگه ای پیدا کنی امیدوارم موفق باشی گل

بیشتر ببینید