2777
2789

من درحال جداییم دوماه پیش دادگاه نفقه بچم قرارشد 4 هر ماه نفقه بچه رو واریز کنه حالا یه هفته به عید گفت پول میزنم برا بچم لباس بخر منم گفتم باشه پول و زد منم لباس خریدم حالا نفقه بچه رو نزده بابام میگه همون نفقه رو زود زده که براش لباس بخری کاش لباس نمی‌خریدم پوشک میخریدم براش 😞

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پیام بده سوالتو بپرس . بابای بچه ت هست این حرفا چیه ؟ 

من بابای بچه م زن هم گرفته الان ولی سر مسائل بچه هنوز پیام میدیم ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
الهی عزیزم از آب بابات پول بگیر بچتو پوشک کن بدنش قارچ میزنه

داره پوشک تا دوسه ماه بابام خریده ولی لباسم داشت پول و که زد جوگیر شدم فک کردم هر ماه میزنه رفتم شلوار لی خریدم آخه بچه 6 ماهه شلوار لی برا چیشه هرچند خیلی خوشگل میشه ولی کاش نمی‌خریدم