2777
2789
عنوان

متاهل ها ومجردها بیاید لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 51 پست
خاله و عمه ودایی وعمو چطور؟!؟مادر و پدر بزرگ چطور؟!؟

ندارم..دایی نداشتم خاله ام فوت کرده عموم فوت کرده خواهرمم ۶ ماهه دیسک کمر رو بهانه کرده نه میاد نه میره با برادرم قهرم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با خانواده ی شوهر منظور مادرشوهر هفته ایبار الانم ک باردارم از زیرش در میرم اخه حوصلشونو ندارم 

خونه خواهرشوهر ک اصلا نمیریم تا دعوت کنه

خونه عمو و عمه و دایی هم چ خودم چ شوهرم سالی یبار 

من مجردم 

ما شاید سالی یه بار یا دو سالی یه بار خانوداده پدریم رو بریم ببینیم کلا توی شهرمون کسی رو نداریم و اصلا مهمان خونمون نمیاد

خاله هامم بخاطر شوهراشون رفت امد نمبکنیم

اونوقت سالی یکبار که میرید خونه عمه و خاله وعمو ودایی وبچه هاشون که متاهل هستند میرید؟!؟

نه.مگر اینکه دعوتم کنن.اگر هم برم در حد یه چایی فقط.از بعد از کرونا انگار مردم با هم غریبه شدن

بنظرتون خوبه در همین حد؟

والا نمیدونم ما حدود 15 سال شهر خیلی دوری بودیم  هر سال به زور میومدیم کرونا که اومد 3 یا 4 سال اصلا نتونستیم سر بزنیم بهشون به دوری ما عادت دارن ولی خوب هستن بعضی از فامیلا هر هفته یا یک هفته در میون خونه هم دیگن ولی ما توان این کار رو نداریم . ولی به نظر من خوبه از قدیم گفتن دوری و دوستی ما اینطوری راحت تریم

چند سال قهر هستید؟منم قهرم

از سر ازدواجم مخالف بود دخالت زیادی کرد قهر کردیم.. ۱۰ سالی میشه... متاسفانه خواهرمم آدم خوبی نیست همش خودشو میزنه به مریضی که هیچ کاری واسه مامانم نکنه با اینکه داره یک سوم حقوقشو میگیره .. احساس می‌کنم باید با اینم قطع ارتباط کنم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

مجردم فقط با خاهرام خیلی رفت و آمد داریم تازه شوهراشونم نه فقط خودشون و بچه هاشون بقیه فامیلم یا قطع رابطه یا سالی یه بار یا دو بار نهایتن یه مامان جون دارم که چون پیره ماهی یه بار رو حتمن میریم