2777
2789

من همیشه با لباسای توی خونه مشکل دارم ... نمیدونم کی وقت خرید لباس جدیده و کی باید قبلی ها رو دور ریخت چون آدم تقریبا هرچی دم دستش میاد توی خونه میپوشه و البته عادت بدیه ... شما چند وقت یه بار لباس خونه میخرید یا لباسای خونگی رو دور میریزید؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قانون خرید ندارم ولی چیزی ببینم خوشم بیاد می خرم

خیلی زیاد اهل خرید نیستم ولی هر چیزی دم دستم بیاد هم نمی پوشم

در حدی هست لباس خونگی هام که اگر یه مهمان بیاد به جز بحث حجاب اصلا نیازی به عوض کردن لباس نیست( مثلا یه خانم تنها یهو بیاد خونمون لباسم رو عوض نمی کنم)

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

من لباس های خودم ک هیچ لباس های داداشمم نمیندازم بعد ۱۰ سال هنوزم میپوشمشون🤣

منم در مورد لباس خونه همین مدلی م ... البته بعضی لباسا واقفا جنسشون خوبه و هرچی میشوری و میپوشی هنوز نو هستن ... ولی معمولا اکثر ما عادت داریم که فقط به لباسای بیرون اهمیت بدیم و توی خونه هرچی شد بپوشیم

من خیلی برام مهمه که توی خونه خوشتیپ بگردم . اگر حس کنم لباس کمی از رنگ و رو افتاده میذارم کنار دوباره میخرم . اصلا از این رفتار که هر چی ببینن تو خونه بپوشن یا بعضیا دیدم لباسای کهنه ترشون رو تو خونه میپوشن خوشم نمیاد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم در مورد لباس خونه همین مدلی م ... البته بعضی لباسا واقفا جنسشون خوبه و هرچی میشوری و میپوشی هنوز ...

دقیقا من بیرون یطوری میپوشم انگار دختر وزیرم بعد تو خونه مث بغض یاکریم میگردم

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

قانون خرید ندارم ولی چیزی ببینم خوشم بیاد می خرمخیلی زیاد اهل خرید نیستم ولی هر چیزی دم دستم بیاد هم ...

خوبه این مدلی ... ولی من گاهی حس میکنم باید برم لباسمو عوض کنم ... چه خوب الان متوجه شدم که هر کدوم از لباسای خونه رو که روم نمیشه جلوی مهمون بپوشم باید بریزم دور 😅

اگه سرکار باشم هرماه یه تیکه میخرم 

ساپورت مشکی رو که چند تا باهم میخرم همیشه تو ساکم ۲تانو دارم تی شرتم چندماه یکی میخرم البته اگه گذرم بخوره تاناکورا میخرم چون جنسشون خیلی خوبه

درست هم همینه ... خونه و بیرون نداره ... آدم همیشه باید شیک و مرتب باشه

من تازه یه پله بالاتر نگاه میکنم اتفاقا خونه و بیرون داره واسه من 😁 من در بیرون از خونه محجبه هستم از رنگهای شاد استفاده میکنم مانتویی هستم ولی چون این رو بر خودن واجب میدونم که با ظاهرم جلب توجه نکنم در جامعه پس خیلی از تیپا خیلی از لباسا رو بیرون نمیپوشم برای همین توی خونه با آزادی کامل همه مدل تیپ و لباس رو تجربه میکنم و حس خوبی داره برام . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚