2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

.

من یه جورایی حس ششم هستم ولی حس خالی نیست یا حرف باشه،کارای دیگه‌ای انجام میدم واسه هرکی هم گفتم درست در اومده،هزینه‌ای نداره،،فقط اگه میخواین سوالتون جواب بدم اگه تلگرام داشتید و فاال هوش هم استارت نکرده باشید بهم بگید لینک بفرستم واست استارت بزنی،،واسه فاال نمیخوام لطفا لطفا درمورد رنگ لباس و شخصیت و ماه تولد سوال نفرمایید اینا معلوم نمیشن فقط فقط درخواست قبول میکنم

بیشتر ببینید

.

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم