2777
2789
عنوان

تجربه زن بودن

81 بازدید | 11 پست

من زن بودن رو خیلی دوست دارم

ولی خوانوادم نه 

اون‌ها به دختراشون آزادی نمیدن و من خیلی دارم سختبی میکشم

اینکه هیچ اهميتي برای هیچکسی ندارم و تنها چیزیم که مهمه اینه که شب بیرون نرم یا دوست پسر نداشته باشم و دختر خوبی باشم این تنها چیزیه که واقعا مهمه برای بقیه 

شما هم لطفا تجربه تون و حستون رو راجب جنسیتتون بگید 

راضیم من ازادم هستم خانواده ما پسر و رو دختر در یه حد ازادن

ما پسرامون از سن کم هرکاری میخوان میکنن تا نصفه شب میرن بیرون تتو میزنن حتی اگه با یه دختری بخوابن خوانواده افتخارم میکنن بهشون 

ولی دخترا حتی حق ندارن حرفشون بزنن آزادانه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مزخرف

آزادی ندارم تو خانوادم 

اختلاف بین دختر و پسر زیاد می‌گذارند و فقط پسر رو آدم محسوب می کنند

چون دخترم یکسری از کلاس ها و کار ها رو انجام نمی تونم بدم درصورتی که تمام دوستام بعنوان یه دختر ، هیچ محدودیتی ندارند.

تا حالا با دوستام بیرون نرفتم

ماشین ندارم درصورتی که دختر عموهام ماشین به اسم خودشون دارند 

تو جامعه و قانون هم که هیچ حقی ندارم 

ما پسرامون از سن کم هرکاری میخوان میکنن تا نصفه شب میرن بیرون تتو میزنن حتی اگه با یه دختری بخوابن خ ...

چه بد 

نه ما پسرامون اونطوری نیستن 

ولی مثلا هم دخترا تنهایی میرن مسافرت هم پسرا فرقی نداره 

مزخرفآزادی ندارم تو خانوادم اختلاف بین دختر و پسر زیاد می‌گذارند و فقط پسر رو آدم محسوب می کنندچون د ...

منم خستم از دختر بودن

نمیفهمم چرا یه دختر حق داره تو ۱۵ سالگیشش ازدواج کنه و مامان باباش اصلا نگران این نمیشن که ممکنه آسیب ببینه ولی همون دختر تو ۲۵ سالگیش حق تنها بیرون رفتن نداره چون خوانواده داره ازش محافظت میکنه؟ 

راجع‌به جنسیت که نه ولی خود جامعه خیلی بد رفتار می‌کنه. 

الان همه اینجا از ۱۹_۲۰ سالگی دنبال شوهرن و شوهراشون چندسالشونه؟ ۲۹، ۳۰،۳۵.

به پسره می‌گن برو دنبال کار و تحصیل و شغل و آینده‌ت ازدواج خوب می‌اد باهاش به دختره می‌گن وا ۱۹ سالگی هنوز دیپلم نگرفته ازدواج کن یه‌وقت می‌ترشی. از خودشونم نمی‌پرسن چرا مرد ۳۵ ساله دنبال دختر ۲۰ ساله‌ست و نه یکی هم‌سن‌ و سال خودش.

راجع‌به جنسیت که نه ولی خود جامعه خیلی بد رفتار می‌کنه. الان همه اینجا از ۱۹_۲۰ سالگی دنبال شوهرن و ...

وای آره دقیقا 

منم نمیدونم دخترا از سن کم چرا انقدر دنبال ازدواجن 

و دقیقا میرن با یکی سی و چند ساله 

و همه هم اوکین باهاش 

یعنی من همیشه راجبش میگفتم و بقیه تعجب میکردن که چرا توقع داری یه مرد سی ساله بره با یه زن سی ساله 

من نمی‌فهمم همه یه جوری رفتار میکنن انگار نگران دخترشونن ولی صرفا دخترشونو یه کالا میبینن که نمیخوان منقضی شه یا قبل خرید استفاده شه واقعا اینجوری نیست؟ 

وگرنه تو ۱۹ سالگی با یه پدوفیل ۳۵ ساله ازدواج کردن مشکلی نداره ولی درس نخوندن بده و از زندگی عقب میوفتی 

آخه چقدر زن ستیز میتونی باشی ماهارو رسما برای ازدواج کردن و بچه داری بدنیا آوردن نه برای زندگی کردن و تجربه کردن