2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه خبر بدن مشکلی نداره 

اما بارها برام پیش اومده مهمان سرزده اومده غذا پختم داشتم سفره پهن میکردم دیدم زنگ درو زدن، مهمانم گفته فلانی هست ما گفتیم بیاد 

خب قاعدتا منم  دیگه مثل قبل بهشون رو نمیدم و ارتباط رو کم میکنم 

وا نامزدی تو ربطش به دوستای جاریت چی بود...چه ادمهایی پیدا میشن

چی بگم والا بعدم بدون خبر ۲۰ نفر و آورد.  هدفش فقط آبروریزی برای خانوادم بود ولی حرف هم بزنم میگن چشم تنگه

تو نامزدی من که مراسم خیلی خصوصی بود و من حتی دوستامو‌دعوت نکرده بودم جاریه بیشعورم دوستاشو آورده بو ...

😂😂😂😂😂وااای وایییییی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بستگی داره چه اتفاقی افتاده که اون مهمونو با خودش اورده باشه 

دوست منم اون زمانا که دانشجو بودیم منو بدون دعوت میبرد خونه فامیلاش بعدا همشون عاشقم شدن و مهمونی داشتن منم میگفتن

ولی یه دفعه رفتیم خونه یکی از دوستام خودمون بودیم این خواهرشم گفت خیلی جو بدی بود اصلا فاز خواهرش به ما نمیخورد

ما برامون بد نیست البته شرایط خاص داره

فقط عیدا وقتی عید دیدنی میریم مثلا میریم خونه خاله بابام زنگ میزنیم به عموها که اونا هم بیان و بنده خدا نخواد هی تک تک پذیرایی کنه 

حداکثر 30 دقیقه هم میشینیم برای عید دیدنی

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍