2777
2789
عنوان

چقد اخلاق هما تو پایتخت رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 119 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه جا ارسطو یه کلمه رو اشتباه گفت داشت قورتش میداد 

در صورتی که ارسطو همیشه رو بوده باهاشون و خیلی جاها مفت خورش بودن انقد بدم میاد ازشا🗿😂

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

صداوسیما خیلی پیشرفت کردهفهیمه چرا پرید بالا اوپن

یعنی خودتو و اونایی که لایکت کردن یه دور برید مغزتونو بشورید دارید فاسد میشید واقعا اون لحظه به تنها چیزی که فکر نکردیم و ذهنمون منحرف نشد همین بود 

تنها شخصی ک توی پایتخت دوسش دارم فقط بهرام افشاریه بقیشون بدرد هیچی نمیخورن😐😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
من نقشش رو دارم میگم بعدم کلا همین بوده هما نگاه از بالا به پایین بجز اون اوایل سریال که ساده تر بو ...

چی بگم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید