2777
2789
عنوان

مشکلات خونه باغ

387 بازدید | 38 پست

ما خونه باغ داریم . خانواده ،میان اونجا ،فکر می کنن مهمون هستند . آخه مهمون یه بار دوبار خسته شدم . منم میخوام استراحت کنم . واقعا موندم که چکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار خواستن بیان بگو مهمونیم جای دیگه

آخه هروقت ما میریم ،دنبالمون راه میفتن.یواشکی هم نمیشه بریم . چون مرتب ،مخصوصا آخر هفته ها در تماس هستند . واقعا معضلی شده برام

آخه هروقت ما میریم ،دنبالمون راه میفتن.یواشکی هم نمیشه بریم . چون مرتب ،مخصوصا آخر هفته ها در تماس ه ...

قبل از اینکه اخر هفته بشه با احترام بگو مثلا فلانی منم قراره با شوهرم مهمونی برم نمیدونم چه عجب مثلا دوست شوهرم اینا دعوت کردن یه روز بگو مهمونم یه روز بگو تولد بچه شونه اگه ببینن هردفعه بهانه داری اگه اونام درک داشته باشن میفهمن اصلا با زبون خوش بهانه هایی مثل اینا و با شوهرتم درجریان بزار ک لو نرین

آره دقیقا ،نهایت ،یه ظرفی بشورن . تازه قابلمه ها رو می ذارن برای من 😡😡

وای خیلی سخته اینجوری که.منم بودم خسته می شدم.به نظرم با شوخی و خنده بهشون بگو خسته می شی.اگه محل زندگیتون اونجا نیست.فقط کلید بشون بده تا متوجه بشن خسته شدی

وای خیلی سخته اینجوری که.منم بودم خسته می شدم.به نظرم با شوخی و خنده بهشون بگو خسته می شی.اگه محل زن ...

نه اسی یع موقع کلید ندییی

عادت کنن همش کلید میخان ، با دوستاشون اینا یهو میرن چیزی بشه تقصیر شماس 

مامان من باغ دارن

همه میدونن اگه بخوان کلید بگیرن باید همونطور که گرفتن تحویل بدن والا ناراحت میشه

وقتی که جمع میشیم میشینه میگه همه چی اونجا هست😂

حالا بگرد اونجا رو پیدا کن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید
قبل از اینکه اخر هفته بشه با احترام بگو مثلا فلانی منم قراره با شوهرم مهمونی برم نمیدونم چه عجب مثلا ...

مبدونی چیه ؟ بالاخره که یه روز خودمون میخوایم بریم ،دنبالمان راه نیفتم.  باید یواشکی بریم که خب اونم نمیشه دیگه

چرا رک و راست بهشون نمیگید؟ محترمانه بگید بیاین یه جور بریم بیایم که همیشگی باشه همکاری کنیم باهم هر نفر مسئول یه کار باشه وگرنه به مرور زمان دورهمیمون کنسل میشه منم اینو نمیخوام و دوست دارم ادامه دار باشه

ینی حتی برای جارو برقی اخرشم نفر تعیین کنید

آخه هروقت ما میریم ،دنبالمون راه میفتن.یواشکی هم نمیشه بریم . چون مرتب ،مخصوصا آخر هفته ها در تماس ه ...

سلام. به در بزن دیوار بشنوه. 

مثلا به خواهرت بگو مادرشوهر اینا هر دفعه میان باغ فک میکنن مهمان هستن نه کمک میدن نه غذا و‌‌ ... میارن شوهرم می‌گه بفروشم راحت شم اینقدر خرج داره 

از اونور مثلا به خواهر شوهر برعکس بگو

خدایا شکرت😍