2777
2789
مبارک باشه عزیزم دیگه وقتی از طلافروش معتبر میگیری نگران نباش

والله نفهمیدم معتبر هست یا نه فقط طلا فروشی تو بازار یود یکی بهم گفت این سکه ها ممکنه تقلبی باشن یا چیزی که روش نوشته درست نباشه مثلا نوشته یک گرم ولی کمتر باشه راستش من نظرم بود پس انداز هام رو کم کم از این سکه ها بخرم زیاد شد بفروشم بزارم روش طلا بگیرم ولی با این حرف یکم نگران شدم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم چند ماهه شروع کردم خونه دارم شاغل نیستم از پولی که از همسرم میگیرم مخفی میخرم اونم زیاد نیست شما ...

منم خانه دار هستم عزیزم

ولی سالها قبل سر کار میرفتم پولمو میذاشتم بانک ذوق هم میکردم واسه سود بانکی

اگه اون موقع ها طلا میخریدم الان یه سرمایه حسابی داشتم

والله نفهمیدم معتبر هست یا نه فقط طلا فروشی تو بازار یود یکی بهم گفت این سکه ها ممکنه تقلبی باشن یا ...

نه نگران نباش انشاء الله که تقلبی نباشه

حالا یه روز اگه مسیرت خورد اون ورا ببر یه طلافروشی نشون بده 

ولی من جای شما باشم پارسیان نمیگیرم نمیدونم چرا خوشم نمیاد از پارسیان

میتونی طلای بی اجرت یا کم اجرت بگیری

سکه پارسیان خیلی سودش پایین هست وقتی بخوای بفروشی متوجه میشی که چقد کم سود میکنی؛بزار ردش لااقل نیم ...

اخه ادم نا بیاد یکم بیشتر جمع کنه طلا میره بالا تر من میخواستم با پس انداز هام بخرم زیاد شد بفروشم طلا بگیرم چون حداقل از تو بانک نگه داشتن بهتره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نه نگران نباش انشاء الله که تقلبی نباشهحالا یه روز اگه مسیرت خورد اون ورا ببر یه طلافروشی نشون بده و ...

اخه من همه پس اندازم رو نمیدم طلا نیاز دارم به پول نقد نگه داشتن ولی خب میگفتم کنارش هر از گاهی هم از این سکه ها بگیرم زیاد شد گرم هاش طلا بگیرم 

اخه من همه پس اندازم رو نمیدم طلا نیاز دارم به پول نقد نگه داشتن ولی خب میگفتم کنارش هر از گاهی هم ا ...

اشکالی نداره که 

پارسیان هم طلاست دیگه

فقط حواست باشه از جای معتبر بگیری

منم خانه دار هستم عزیزمولی سالها قبل سر کار میرفتم پولمو میذاشتم بانک ذوق هم میکردم واسه سود بانکیاگ ...

اره واقعا

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡