2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه اینطوری فکرکنی ،هیچ پیشرفتی نمیکنی 

درلحظه زندگی کن .اگه طلاروواسه پس اندازطولانی مدتت میخوای خوبه .ولی اگه میخوای الان بخری ودوهفته دیگه بفروشی اشتباهه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

بخر حتما چون بالاتر میره من از تایمی که طلا گرمی3500بود برای پس انداز طلا و سکه میخرم 

حتی 6600بود رفتم یه جفت گوشواره خریدم 

بخر طلا هیچوقت ضرر نیست تو این مملکت 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

به نظرتون سکه پارسیان ممکنه تقلبی باشه یکی بهم گفت ترسیدم من نظرم خرید سکه پارسیان بود ترسیدم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
به نظرتون سکه پارسیان ممکنه تقلبی باشه یکی بهم گفت ترسیدم من نظرم خرید سکه پارسیان بود ترسیدم

عزیزم باید از طلافروشی معتبر بخری که عضو اتحادیه باشه

نه مثلا از تو دیوار و ...

بخر حتما چون بالاتر میره من از تایمی که طلا گرمی3500بود برای پس انداز طلا و سکه میخرم حتی 6600بود رف ...

کار خوبی کردی عزیزم

کاش منم عقل شما رو میداشتم الان کلی سرمایه داشتم

عزیزم باید از طلافروشی معتبر بخری که عضو اتحادیه باشهنه مثلا از تو دیوار و ...

مناز طلا فروشی بازار خریده بودم بازم احتمال داره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
کار خوبی کردی عزیزمکاش منم عقل شما رو میداشتم الان کلی سرمایه داشتم

منم چند ماهه شروع کردم خونه دارم شاغل نیستم از پولی که از همسرم میگیرم مخفی میخرم اونم زیاد نیست 

شمام شروع کن دیر نیست

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

سکه پارسیان خیلی سودش پایین هست وقتی بخوای بفروشی متوجه میشی که چقد کم سود میکنی؛بزار ردش لااقل نیم سوت یا نیم گرم طلا بخر