2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۱۲ سال

اهل مسافرت زیاد نه شاید سالی دوسالی یک بار اونم جاهای دور نه

شوخ طبع نیست شیطنت هم نداره 

آرومه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مجردم

دیدم بالای ۱۴ سال

راضین در ظاهر

یکیشونو که واضح آقا رو میبینم چقدر اهل سفر و تفریحه کلا خانوادتن اینطورن

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

فکر نمیکتم سن تاثیر انچنانی داشته باشه مونده به شخصیت ادما

من و شوهرم ۸سال اختلاف سنی داریم ولی انگار ۸سالم از من کوچیکتره واقعا عین بچه ها میمونه خیلی وقتا احساس میکنم ۵۰سالشم بشه همینه چون مامانشم همینجوره کلا کودک درونشون فعاله ولی من پیرزن درونم فعاله😂

دوست دارین همو؟چی شد بله دادی بهش

من خیلی دوسش داشتم ولی اون بخاطر شرایطش خیلی برام سخت گرفت کم کم من فاصله گرفتم ازش به لحاظ احساسی الان من سردم اما اون دوسم داره بعد از ۱۴ سال

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خودم نه ولی دوستم آره اختلاف سنیش با همسرش ۱۰‌ساله

اتفاقاً خیلی همسرش آدم پایه ایه، ما چند بار رفتیم سفر دوستانه ، کلا شوخ و ایناس

توی زندگی شخصی شون هم دوستم میگه خیلی حمایتگر و قابل اعتماد و مشورته..

البته که بیشتر بستگی به ذات آدما داره

Im a doctor and I love my job

۱۲ سال بزرگتره

۱۰ ساله ازدواج کردیم

بخاطر این بله دادم چون مرد عاقل و حامی و پخته خیلی دوست داشتم ولیییی رکب خوردم  انگار من ننه اونم😅 بعضی وقتا فکر میکنم جای دو تا بچه سه تا دارم😳

اهل مسافرت و شوخی و بپر بپر هست. اهل شوخی دستی هم وحشتناک هست نه جرئت دارم خم شم یه وسیله بردارم نه جرئت دارم جلوش نماز بخونم باسن مبارک از دستش در عذابه