2777
2789
عنوان

وایییییی ی مارمولککککک😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بودم تو یه کارتون دیده بودم دم مارمولک کهکنده بشه تکون تکون میخوره بعدا هم دوباره دم درمیاره، ان ...

مثل دخترخالمی 

سر یه سوسکو قیچی کرد ببینه زنده میمونه یا نه

که زنده نموند

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

وای من معلمم 

یه سری تو مدرسه رفتم سرویس مارمولک دیدم جیغ بنفش زدم کل ساختمون مدرسه لرزید معاون داد زد کاره کی بود 

اصلا خیلی بد بود آبروم رفت😭 

همیشه یه مارمولک بیشعوری توی سرویس دبیرا بود 

منم مجبور بودم یه دانش آموزی که سر راه دیدم صدا کنم برو آب بگیر ببین اونجاست یا نه 

دو سال همین جوری استرس داشتم هر روز 

آخر از اونجا رفتم راحت شدم 😢😓

لطفا لایک نکنید .سپاس
بچه بودم تو یه کارتون دیده بودم دم مارمولک کهکنده بشه تکون تکون میخوره بعدا هم دوباره دم درمیاره، ان ...

من دمشو نگه داشتم بیینم تا کی حرکت میکنه توقع داشتم بیشتر تکون بخوره اما اینجور نشد

نام کاربريم به یاد بچگی هامه
وای من معلمم یه سری تو مدرسه رفتم سرویس مارمولک دیدم جیغ بنفش زدم کل ساختمون مدرسه لرزید معاون داد ز ...

من وقتی معلم بشم :

باز خوبه بچها ازت سواستفاده نکردن بندازن روت..

من از پلاستیکیاشم میترسم

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
[QUOTE=376567659]بچه بودم تو یه کارتون دیده بودم دم مارمولک کهکنده بشه تکون تکون میخوره بعدا هم دوبا ...

با جارو زدم رو دمش کنده شد خودش فرار کرد رفت گمش کردم نتونستم تحقیقاتم رو کامل کنم😁 اما دمش تکون میخورد. 

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
من وقتی معلم بشم :باز خوبه بچها ازت سواستفاده نکردن بندازن روت..من از پلاستیکیاشم میترسم

میترسیدم گاهی این کارو کنن .همیشه قبل ورود ب کلاس صندلی و میزو چک میکردم  یه ربع اول 

کیفمم همیشه درش بسته بود و دستم 😐🤐😂

لطفا لایک نکنید .سپاس
میترسیدم گاهی این کارو کنن .همیشه قبل ورود ب کلاس صندلی و میزو چک میکردم یه ربع اول کیفمم همیشه درش ...

خوبه گفتی بعدا حواسم باشه سوتی ندم اتو بیفته دستشون

بیشتر ببینید
مثل دخترخالمی سر یه سوسکو قیچی کرد ببینه زنده میمونه یا نهکه زنده نموند

نه دیگه تا اون حد هم ظالم نبودم😂فقط جارو رو روی دمش نگه داشتم خودش فرار کرد کنده شد.  کلا با همه ی حشرات آزمایش های مختلف انجام میدادم. به جز سوسکه بیشعور مخصوصا بالداراش😥

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

یه کاسه بزرگ ک برا غذا و خوراکی استفاده نمیکنید بذار روش

یه چیز سنگینم بذار رو کاسه

گیر میوفته

بعد که یکی اومد بگو بکشتش

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️