2777
2789
عنوان

کارت عروسیم آماده شده وای یک سوتی بد دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 58 پست
ن فقط مامان باباهامون

خب پس اشکالی نداره که 

عادیه اینکار تو چرا غمبرک گرفتی من اصلا کارت دعوت عروسی خودمو که واسه دوسال پیش بود یادم نمیاد

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
پشمامفامیل خبر دارن حامله ای؟بگو زمانب ک دادیم واس چاپ هنوز دوشیزه بودم🤣

چقد ت گستاخی ب ت چ 🤣شاه میبخشه شاه قلی ن

سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب پس اشکالی نداره که عادیه اینکار تو چرا غمبرک گرفتی من اصلا کارت دعوت عروسی خودمو که واسه دوسال پی ...

ینی زشت نیس؟

سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

بیشتر ببینید

😂😂😂😂

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
خب پس اشکالی نداره که عادیه اینکار تو چرا غمبرک گرفتی من اصلا کارت دعوت عروسی خودمو که واسه دوسال پی ...

من یادگاری نگهش داشتم 😍🥰 شوهرم به خانوادش کارت دعوت نداد زبونی دعوتشون کرد 

ولی ما به مهمونامون کارت دادیم من و بابام رفتیم با هم انتخاب کردیم دادیم برا چاپ 

خیلی دوسش دارم هر بار هی میخونمش ذوق میکنم 😅😅😅

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خو راهکار دادم عجبا

برو واسه عمت راهکار بده

بیشتر ببینید
عه توییکی حامله شدی؟فکر آبروی پدرومادرتو نکردی؟خاله اینا هم میدونن حامله ای؟؟؟

شوهرشه از دوستش که بچه دار نشده

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

😐🤣ت دیگ گوز کدوم وری چقد ابنجا اسکل پبدا میشه

بیشتر ببینید
من یادگاری نگهش داشتم 😍🥰 شوهرم به خانوادش کارت دعوت نداد زبونی دعوتشون کرد ولی ما به مهمونامون کار ...

منم دارم ولی انداختم ته کمد 

چون یه سری از تدارکاتمون رو خواهر شوهرم تر زد توش منم دیگه نگا نکردم😒

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

وا😐مگه رفته از مرد غریبه حامله شده😐😐😐😐

شوهرشه از دوستش که بچه دار نشده

کصخله اشتباه گرفته 

بعدشم ابنجا نینی سایت هست همه زنای ۴۰ سینه ۵۰ سال ب بالا 

توقع چی داری 

ابنجا تک تک اذم حسابی پبدا میشه

بیشتر ببینید
برو واسه عمت راهکار بده

وا 😐

تاپیک زدی واسه چی پس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید