2777
2789
عنوان

‌کنکوریم‌ خستم کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 54 پست
پشت کنکوری ؟ اگه اره که حتما باید ترمیم کنی اصلا بدون ترمیم نمیشه حتی اگه سیو هم بشه ضرر میکنی چون ت ...

پشت کنکوریم ولی میخام 1405 بدم 

1405 ترمیم کنم 

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم همین بودم پارسال اما نهایی و تلاشای اخرم نجاتم داد و الان دارم بهترین رشته رو میخونم که مهندسی کامپیوتره

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
والا منم همین بودم پارسال اما نهایی و تلاشای اخرم نجاتم داد و الان دارم بهترین رشته رو میخونم که مهن ...

تو دوران نوروز چه وضعیتی داشتید من روزی دوازده ساعت میخونم بعضی روزا کنکور میزنم ولی از درصد مورد انتظارم کمتره البته همه درسارو جمع بندی نکردم به نظرتون بعد جمع بندی میتونم کنکورا رو خوب بدم؟

تو دوران نوروز چه وضعیتی داشتید من روزی دوازده ساعت میخونم بعضی روزا کنکور میزنم ولی از درصد مورد ان ...

من که پانسیون مطالعاتي تو مدرسه داشتیم ۱۱ ساعت مطالعه شبا هم که کنکور رو شبیه سازی میکردیم با رفقا کنکور اردیبهشتو یکم بد دادم کل توان رو گذاشتم رو نهایی که معدل کتبیم ۱۸ و ۱۵ صدم شد بعدم کنکور تیر بود که به مراتب سختتر بود و اکثرا نسبت به ارديبهشت بدتر دادن البته من بهتر دادم و خب الان ترم دوم مهندسی کامپیوترم 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید