2777
2789
عنوان

برای2️⃣5️⃣ نفر مهمون شام چی بپزم اقتصادی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9975 بازدید | 213 پست
اقتصادی ک برای این همه مهمان واقعا چیز اقتصادی نمیشه در نظر گرفتماهی گرینه خوبیهیا کباب جوجه بدین نه ...

برای ۲۵ نفر ماهی؟

میدونی چند میلیون در میاد...

بنده خدا میگه غذای اقتصادی مثل استانبولی و ماکارونی یا نهایت مرغ 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لوبیا پلو بزار .برنج رو خیس کن .لا به لا مواد رو بریز .با سالاد شیرازی

یا خدا برای ۲۵ نفر سالاد شیرازی؟ پدر دست در میاد 😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ی مرغ نهایت ۲ کیلو میشه دیگهاقتصادی به ۸ نفر میتونید بدید

منم هرجور حساب می کنم دوتا مرغ هشتصد نمیشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دل اونا سنگ شده با خودشون نمیگن زن طفلک تازه از بیمارستان مرخص شده دستش عمل شده

فقط میتونی بری مرغ منجمد بگیری چهارتا بخری ب اندازه دو تامرغ گرم هم نمیشه میتونی همیتونی بپزی میتونی چرخ کنی کباب تابه ای که خیلی خوشمزه میشع و تو چشم هم هست و هم برکت میکنه 

سخت محتاج دعای شمام 🥺 سال ۱۴۰۳ یعنی حاجت روا میشم؟!!لطفا برای گشایش بختم ی صلوات بفرستید انشالله شمام حاجت رواشین💫🙏🌹

گوشت یخی برزیلی افق کوروش داره کیلویی ۴۰۰

یک کیلو بخر ابگوشت بده با سبزی هم راحته هم خوشمزه 

برنج گرون میشه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
گفتن شب میانمن خیلی خوب می شناسمشون دقیقا زمان شام میان

شما زودتر بخورید به روی خودتون نیارید

اتفاقا این ادم ها رو اصلا نباید محل بدید عیده کسی برای شام و ناهار نمیره خونه بقیه که 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

والا گوجه تخم مرغ هم بخوای حساب کنی واس ۲۵نفر نزدیک ۱۰کیلو ۵۰۰میشه همون بده ۲تا مرغ خورشت درس کنه به ...

اخه مرغ و برنج و مخلفات از یه تومن که بیشتر درمساد اونم برا ۲۵ نفر کم نیستا  بازم ۳ تا مرغ میخواد🙄