2777
2789
عنوان

برای2️⃣5️⃣ نفر مهمون شام چی بپزم اقتصادی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9975 بازدید | 213 پست
نمیشه ک هر غذایی برای مهمون مرغ خوبه فقط میخای اقتصادی باشه بگو نیان

من از خدامه نیان بهشون هم گفتم مامانم شرایط اش مناسب نیست و تازه عمل کرده از رو نرفتن خیلی گربه صفت هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه مرغا چند کیلویی بودن

ی مرغ نهایت ۲ کیلو میشه دیگه

اقتصادی به ۸ نفر میتونید بدید

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

قیمه با گوشت قلقلی چرخ کرده

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
بیشتر ببینید

مرغ یخی کیلو 68

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من از خدامه نیان بهشون هم گفتم مامانم شرایط اش مناسب نیست و تازه عمل کرده از رو نرفتن خیلی گربه صفت ...

خب غذا ندید

دقیقا تاکید کردن ناهار و شام میان؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من از خدامه نیان بهشون هم گفتم مامانم شرایط اش مناسب نیست و تازه عمل کرده از رو نرفتن خیلی گربه صفت ...

لوبیا پلو بزار .برنج رو خیس کن .لا به لا مواد رو بریز .با سالاد شیرازی

پیشنهاد دوستمون عالی بود،مهمونی ۲۸نفر بدون خرج وکم خرج نمیشه،امون دوتا مرغ بگیر ریز خورد کن قبمه کنه با دو سه کیلو برنج ،یه شیشیه ترشی هم بخر کلا حدود یک تومن میشه ،دوغ محلی هم بخر بریز توپارچ با کمی آب مخلوط کن .سبزی خوردن هم بخری بد نیست