تو این گرونی قراره برن خونه مامانم اینا خودشم مامانم دعوت شون نکرده خودشون قراره برن مثلا عید دیدنی یه وعده هم قراره بخورن چون می دونم چه مدل آدمایی هستن ازشون متنفرم حالا چی بپزیم یه کمی تو خرید وسایل بهشون کمک کنم تو آشپزی هم به مامانم کمک کنم آدم چقدر بی ملاحظه مامانم تازه اعصاب دستش رو عمل کرده هنوز بخیه هاش رو برنداشتن طفلک مامان و بابام خیلی غصه می خورم براشون با خودشون نمیگن بنده خدا چجوری قراره بپزه ازشون متنفرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
مردای خونه میتونن،شوهر و داداش ،خود پدر. مادرتونم استراحت میکنه چون دستاشو عمل کرده، خیلیم راحته، اما خورشت و برنج خیلی دنگ و فنگ داره و گرونترم درمیاد، خورشتا اکثرا گوست گوساله یا گوسفند باید بریزی گرون میشه
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
برای مهمون بی ملاحظه و خود دعوت خیلی خوبه یعنی از سرش هم زیاده
مهمون حبیب خداست این حرفا چیه
چرا ما آدما اینقد سنگ دل شدیم
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙