2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه راستش چون بعضیاشون اصلا لایق احترام در حد سلام دادن هم نیستن اینم بگم بابای خودم پزشکه و از نزدیک دیدم که میگم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بیشتر ببینید
صرفا شغل فقط مهم نیست میبینی یه آدمی دکتره ولی بیشخصیت به نظرم اون شخصیته که آدما رو جذب میکنه

والا اینا همش حرفه تو جامعه هیچ گس به شخصیت نگاه نمیکنه سلام میدی میگن شغلت چیه پدرت چیکارس همسرت چی کجا میشنی

عه باز تو از نزدیک میبینی بیشتر اطلاع داریمگه چجورین؟

هر قشری خوب و بد داره ولی بعضیارو دیدم خیلی حودشونو میگیرن و به شدت بد خلقی میکنن اینم اضافه کنم خیلیاهم ماهن یعنی عالینن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بیشتر ببینید
هر قشری خوب و بد داره ولی بعضیارو دیدم خیلی حودشونو میگیرن و به شدت بد خلقی میکنن اینم اضافه کنم خیل ...

میفهمم 

مادر خودمم دکتره همینو میگه ، یعنی میگه خیلی خودشونو میگیدن😅 البته مادرن دکترای یک رشته پیرا رو داره پزشک نیست

والا اینا همش حرفه تو جامعه هیچ گس به شخصیت نگاه نمیکنه سلام میدی میگن شغلت چیه پدرت چیکارس همسرت چی ...

بله اینم درست میگین دقت کنید با ادم بی سواد و ادم باسواد چقدر بینشون در یک محیط کوچک مثل بانک چقدر تقاوت قایل میشن ولی به مرور زمان ادم میفهمه باید شخصیت داشته باشن  رفته رفته از چشم همه میافتن 

بیشتر ببینید
میفهمم مادر خودمم دکتره همینو میگه ، یعنی میگه خیلی خودشونو میگیدن😅 البته مادرن دکترای یک رشته پیرا ...

بله البته بعضیا 

بیشتر ببینید
میفهمم مادر خودمم دکتره همینو میگه ، یعنی میگه خیلی خودشونو میگیدن😅 البته مادرن دکترای یک رشته پیرا ...

میدونی یه مثال برات بزنم ادم میره مطب یه دکتر اولین بار که میره اون طرفون نمیشناسه اولین چیزی که ادمو جذب میکنه اخلاق وبرخورد دکتر هست بعد تشخیصش مطمینا اگر اینا نباشه دفعه بعد مریض پیش اون پزشک نمیره پس اخلاق و حرفه در کار اولین حرفو میزنن البته تو هر شغلی

بیشتر ببینید