2777
2789
عنوان

بدبختی های ثروتمند بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 115 پست
دارم به حرفت فکر میکنم ‌...انگار درسته ...ولی چرا وقتی پولدار میشی هم روابط واقعی نیستند؟نکنه این دن ...

واقعیت زندگی اینه که کلا روابط واقعی نیستند ربطی به پول نداره شما به هرکسی غیر از خدا دل خوش کنی و تکیه کنی تهش نا امیدت میکنه این یه درس مهمه که همه باید بگیرن از زندگی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم به حرفت فکر میکنم ‌...انگار درسته ...ولی چرا وقتی پولدار میشی هم روابط واقعی نیستند؟نکنه این دن ...

به خاطر اینکه همه به خودشون و منفعت خودشون فکر میکنن هیچکس دلش برای دیگری نمیسوزه امروزه طبیعتا مهمون خونه ای بشی که پذیرایی پر و پیمون و رفاه و ظاهر آنچنانی داره و همچنین با کسی رفت و آمد کنی که پست و مقامی داره سرمایه و ثروتی داره رو حساب دوستی شاید یه جایی به کارت بیاد از تو خونه فقیر نشستن که به زور از پس اجاره خونه و یه نوع غذای ساده دادن به مهمونش برمیاد برای هرکسی بهتره پولدارا هم همه به خاطر پولشون میخوان و فقیر ها هم کسی نیست که به خاطر خودشون دوستشون داشته باشه مگه حالا انگشت شمار انسان هایی هنوز باشن که شخصیت و انسانیت و اولویت قرار میدن 

دور از جونتت😂ولی واقعا البته تو رده اول سلامتیه ولی بعدش واقعا پولهکیف دنیا رو بکن باهاش

دقیقا اول سلامتی بعدم پول و پول و پول,انشالله همگی باهم طعم خوش پولداری رو میچشیم

دقیقا اول سلامتی بعدم پول و پول و پول,انشالله همگی باهم طعم خوش پولداری رو میچشیم

از اینجا تا لس آنجلس آمییییییین

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

واقعیت زندگی اینه که کلا روابط واقعی نیستند ربطی به پول نداره شما به هرکسی غیر از خدا دل خوش کنی و ت ...

آفرین چقدر دلنشین و قشنگ .....

داستان آزمایش شدن ما آدمها با فقر و با ثروت اینه که ته ش همینو بفهمیم ...

حالا تو ک ثروتمند نیستی.ولی خیلیهاشون ازدماغ فیل افتادند لوسن .بی دست پا.مغغرور الکی.زشت اند فقط با جراحی و ارایش لباس تیپ میزنن اصن ترایش نکن نمیشه ازبس بی ریختن

حالا تو ک ثروتمند نیستی.ولی خیلیهاشون ازدماغ فیل افتادند لوسن .بی دست پا.مغغرور الکی.زشت اند فقط با ...

میبینی؟

حتی به ثروتمندی که نمیشناسی ش هم اینهمه حس بد دارید و این از بدبختی هاشونه

چون اکثر آدمها ازشون متنفرند 

میبینی؟حتی به ثروتمندی که نمیشناسی ش هم اینهمه حس بد دارید و این از بدبختی هاشونهچون اکثر آدمها ازشو ...

ن من مشکلاتشون گفتم.اصنم حس بد ندارم.اتفاقا خوشبحالشون.حالا توچرا ناراحتی مگ تو ثروتمندی گفتی ک نیستی راستی گفته بودم خیلی خسیسن؟جونشون بگیر پولشون نه

میتونی چند تا بدبخت بیچاره تو خیابون رو مهمون بدی هم اونا خوشحال و سیر میشن هم خودت حالت خوب میشه، و ...

ولی اون تصوری که آدم داره از ثروت که مطلقا خوش گذرونیه نیست ‌.... درونش کلی غم و رنج داره