2777
2789
عنوان

مهریتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 89 پست
هحوز عقد نکردیم چند روز دیگه عقدمه

نه پس قبول نکن من ده سال از ازدواجم میگذره روز اول خیلی سفت و سخت بودم نمیشه اعتماد کرد همون روز اول 

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدیدا دارن قانون میزارن که دیگه کسی بیشتر از ۱۴ تا سکه نباید مهریه داشته باشه

متاسفانه این قانونو اکثرا درست متوجه نمیشه،مثل همون موقع که گفتن۱۱۰تا،خیر،این قانون به این معنی نیست،فقط مثلا الان بالا۱۱۰تا یا بعدا بالا۱۴نمیشه حکم جلب گرفت وگرنه مهریه هرچقدر باشه باید کامل داده بشه

شما الان نبین،برادر من فوت که کرد،دوسال بعد عروسیش بود،ولی بهرحال تونسته بود یه خونه برای خودش کوچیک ...

خدا برادرتون رو رحمت کنه

شما با انصاف بودین متاسفانه الان خیلی از پدر و مادر ها حتی خواهر و برادر رحم ندارن به زنداداش شون و چشمشون دنبال دارایی برادرشون یا پسرشون هست

دایی من معلم بازنشسته هست همسرش طلاق گرفت ۱۰۰۱ سکه مهریه ش بود داییم هیچیم به اسمش نداره ۴۰۰ میلیون ...

داییت بازنشسته بوده

رفیق من الان طلاق گرفته بعد سه سال سالی ی سکه 

اینقدر کرد عوضی بود زندانم رفت 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
بیشتر ببینید
خدا برادرتون رو رحمت کنهشما با انصاف بودین متاسفانه الان خیلی از پدر و مادر ها حتی خواهر و برادر رحم ...

ممنون،اونکه اره قطعا مهرش یکی هن بود ما یه هزاری برنمیداشتیم ولی قانون خودش تقسیم میکنه،ودرصورت داشتن نهریه،مهریه در اولویته

ممنون،اونکه اره قطعا مهرش یکی هن بود ما یه هزاری برنمیداشتیم ولی قانون خودش تقسیم میکنه،ودرصورت داشت ...

بله قانون خودش تقسیم می کنه اما خب بازم دیگه به والدین برای هر کدوم یک ششم اموال می رسه بعضی ها هم نمی بخشن اش به عروس 

کلا دنیا مخصوصا جامعه ما ترسناک شده دیگه

واقعا آدمایی مثل شما خیلی کم پیدا میشن عزیزم