2777
2789
عنوان

مهریتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 89 پست
متاسفانه این قانونو اکثرا درست متوجه نمیشه،مثل همون موقع که گفتن۱۱۰تا،خیر،این قانون به این معنی نیست ...

نمیدونم

تو توضیحاتش نوشته بودن که سقف مهریه میشه ۱۴ سکه 

و اگر مهریه خانم بیشتر از این تعداد باشه، مرد ۱۴ سکه رو حتما باید بده و بقیه سکه هارو هم اگه توان مالی داره بده 

و اگه دادگاه تشخیص بده که مرد توان مالی نداره، بقیه سکه هارو می‌تونه نده 

در سن عیاشی هستم اما ذهن آرامش‌طلب و سالمندی دارم.

خوابجی ۱۱۰ هس بنظرت میشه تو محضر بگم ۴۰۰ بگو ولی اونجا بنویس ۱۱۰

:/ واقعا سر ۴۰۰. یا ۱۱۰ دعوا دارید 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داییت بازنشسته بودهرفیق من الان طلاق گرفته بعد سه سال سالی ی سکه اینقدر کرد عوضی بود زندانم رفت

نه وقتی طلاق داد هنوز بازنشسته نشده بود یه سال بعدش شد 

ولی کلا گول نخور مهریه کم نکن 

۱۱۰ تا دعوا داریم با نامزدم

نامزدت چقدر پولداره ؟ میشه ۹ میلیارد

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
بیشتر ببینید
بله قانون خودش تقسیم می کنه اما خب بازم دیگه به والدین برای هر کدوم یک ششم اموال می رسه بعضی ها هم ن ...

اونم تو اوج جوونی بیوه شد،شریک زندگیش اون بوده،از طرفیم مالی که به برادرم وفا نکرد پدرومادر من میخوان چکارش کنن،؟حتی۵تیکه وسیله بزرگایی که برادرم خریده بودم،دادیم برد،مادرم فقط چندتا از لباسا برادرم نگه داشت،پدرم که از داغ جوون به سالگردش نرسید،ماهم که ارث بر از پسر به پدر واز پدر به خودمون میشدیم هیچ نگرفتیم،والا هنوزم هواشو داریم بااینکه ازدواج کرد پارسال،الهی هیچ کس داغ جوون نبینه،چیزی مهم ترز جون عزیزت نیست

اونم تو اوج جوونی بیوه شد،شریک زندگیش اون بوده،از طرفیم مالی که به برادرم وفا نکرد پدرومادر من میخوا ...

خیلی آدم های خوبی هستین 

متاسفانه ما تو فامیلمون یه جوون فوت شد پدر و مادرش تا گوشی مرحوم رو گرفتن چیزی به زن اش ندادن نمی گم خانوم اش الان دیگه ازدواج کرد اما خیلی سختی کشید هم از یه طرف مرگ همسرش هم فشار اقتصادی و بی پولی 

خیلی آدم های خوبی هستین متاسفانه ما تو فامیلمون یه جوون فوت شد پدر و مادرش تا گوشی مرحوم رو گرفتن چی ...

الهی،نمیدونم والا،جهان پراز ادمای مختلفه،خانوم اون بنده خدا کاش از اول نهرش اجرا میزاشت،اول از اموالش مهریش جدا میکردن،روزگار چرخ گردونه،انشالا ازین ببعد حداقل برای اون بنده خدا خیر پیش بیاد