2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم تا خود مرگ منو برد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 98 پست
اینجور نسایل همیشه با یک زن هسو فقط مش‌کل تعطیلات نیست

یه سربه تایپکابزنبن همسرم سفر کوفت کردهمسرم خونه ی مادرم نرفت همسرم عیدوزهرمارکرد

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب بیکاری باهاش کل کل میکنی هر چی اون‌گفتبپوش جه فرقی میکنه

فرق داره همین چیزهای کوچیک اعتماد بنفس روحیه را نابود میکنه حالا این خانم به خودش برسه چی میشه هزارتا پلنگ تر و خوشگل تر از این خانم تو خیابونن 

خودشم احمق

پوشیده ترین  مانتوی بازار عبایی که اونم جلوبازهست من اکثراچادرمی پوشم ولی شده که عبایی بپوشم واقعا مشکلی نداره مخصوصا که میگی خودش موقع خریدگفته اوکی هست به نظرم مشکل چیزدیگه است سعی کن بفهمی و پیداش کنی عزیزم ناراحت شدم

بهش بگو اگه قرار باشه ب حرفی گوش ندم ب حرف هیشکی گوش نمیدم پس خودتو سنگ رو یخ نکن و مسائل خونه و مشکلاتمون رو پیش بابام نبر.

بگو خجالت نمیکشی مرد گنده بعد ۱۱ سال هنوز پای خونواده ها وسط میکشی واسه اینجور مسائل پیش پا افتاده؟!

ب مامانت بگو بهش بگه دیگه اینجور حرفارو ب پدرت نگه چون ممکن دور از جونش مشکلی پیش بیاد و تا آخر عمرم نمیبخشمت.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

چطوری داری با این احمق زندگی میکنی ،پوشش تو چه ربطی اصلا به مادرو پدرت داره خیلی بچه شوهرت مثلا یک بزرگ تر دعوات کنه مثلا درست میشه ،خاک توی اون سرش به خاطر حجابت که مانتو عبای خیلی اوکی این کارو کرده ،به خدا به جای تو بودم طلاق میگرفتم چون خیلی خام و احمقه بنده خدا مادرو پدرت چی کشیدن از این داماشون 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏