2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم تا خود مرگ منو برد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 98 پست
اسپل به بابات ـخدا حفظش کنه. ـمذد جماعت کافیه بفهمن از اینکه خانواده ت درگیر اختلاف بشن ترس داری دیگ ...

میگفت دخترتون نبود میرفتم خارج موفق میشدم.،خانوادم گفتن از سگ کمتری اگه نری ،دخترمون میمونه پیش خودمون 

حالا از تهران خارج نشده تاحالا فقط زر میزد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگفت دخترتون نبود میرفتم خارج موفق میشدم.،خانوادم گفتن از سگ کمتری اگه نری ،دخترمون میمونه پیش خودم ...

اره اینا زیاد زر میزنن. یکی نیست بگه قبل دخترم گوه خاصی نیودی بعد دخترمم پشکل خاصی نخواهی شد 

وآقعا ب شماها چه ارتباطی داره ک تو نظر من دخالت میکنید؟طلاق هم مثل ازدواج بخشی از زندگی هر انسانه ک ...

نظرتون محترمه

ولی جاش اینجا نیست...

درست گفتید طلاق نقطه مقابل ازدواجه... مقابلش نه کنارش... یعنی تهش ... ته ته... شما با یه موضوع نسخه طلاق رو تجويز میکنید واقعا منطقیه؟ 

خود دانید فردای قیامت برای تک تک این نظرها باید جواب بدیم ... همین. 

تاپیکاتو چند تاشو خوندم بیشتر انگار از ازدواجت راضی هستی. والا اغلب کسایی که سن کم ازدواج کردن از از ...

راضی نیستم 

اتفاقا بدتر اعصبی شدم تو خونه رابطمون خوب ولی یجایی میریم اینجوری می کنهذابروم میبره

راضی نیستم اتفاقا بدتر اعصبی شدم تو خونه رابطمون خوب ولی یجایی میریم اینجوری می کنهذابروم میبره

ناراحت نشو ولی حس می کنم دوست داری یک ازدواج دیگه تجربه کنی. الانم از موقعیتت راضی هستی کلا. ولی حس می کنی بازم بهتر میتونی از زیبایی و جوونیت استفاده کنی. کلا ازدواج تو سن پایین برای دختر تو کشورهای اسلامی خوبه. 

حضوری رفته بود

پس از همسرت قول بگیر اخرین بارش باشه.بگو تکرار کنی منم درست مثل کارتو رو انحام میدم و انجام بده

بعضی ها باید مثل خودشون رفتار بشه 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ناراحت نشو ولی حس می کنم دوست داری یک ازدواج دیگه تجربه کنی. الانم از موقعیتت راضی هستی کلا. ولی حس ...

من غلط بکنم بجون خودم متنفرم از ازدواج همیشه غبطه مجردیم میخورم