2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 117 پست
عنوان مینویسن آقایون بیائید با کلی ذوق وشوق وارد تاپیک میشی بعد میبینی قراره فحشت بدن

واییی،

خندم گرفت

ببخشید

اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه  پس لطفا  با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه

از مجازی ارتباط درست درنمیاد

اگه همه مردها صادق باشن و با اسم واقعی بیان، مشکل حل میشه. میدونیم کی مرده و کی زنه. ولی وقتی با یه اسم زنونه میاد، هر آدمی باشه، تنها چیزی که به ذهنش میرسه، اینه که طرف هیز و هرزه یه.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم مبارزه کردم و همون شکم رو پاره کردم و به صورت سزارین از طوفان بلاها به سلامتی بیرون اومدم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عنوان مینویسن آقایون بیائید با کلی ذوق وشوق وارد تاپیک میشی بعد میبینی قراره فحشت بدن

😂😂

کوردم:)                                                           https://abzarek.ir/service-p/msg/2137691         ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             🖤🦋

بیشتر ببینید
پسری که نی نی سایت داره مهره ماررر داری تو دلبریییاقا بجا این حرفا برای سلامتی من دعا کنید دارم میم ...

الهی  چیکارته 

اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه  پس لطفا  با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه

🤣😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من الان اومدم تو تاپیک مردونه.من الان چییم؟خاجه خانم؟🤣فضولی زنو مرد نداره که😅😅

خخ نه این سایت مختص خانم هاست

پریود وحشتناک خودمم سابقه دارم بیماری حالم بده

همیشه خیلی درد داری؟

زنجفیل با چایی نبات بخور خیلی خوبه

اگه مردها با اسم واقعی بیان و دنبال دوستی و مسائل جنسی نباشن، اشکال نداره. حتی توی بعضی از موارد هم میشه، باهاشون مشورت کرد و ازشون مشاوره و نظر گرفت.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم مبارزه کردم و همون شکم رو پاره کردم و به صورت سزارین از طوفان بلاها به سلامتی بیرون اومدم.

بیشتر ببینید
فداتشممم خب آره تو تایپیک اولت و این که تو تایپیک ها دیدمم طرز صحبت کردنت عزیزم بخدا دخترممم من 😅

بله یادم امد بعدشم توی تاپیک آقای کالامونگی بودیم باهم

ممنون ازت💖

بله میدونم خانوم هستید

لطفا در تاپیک های حس ششمی تکم نکنید🙏