2777
2789
عنوان

از وقتی که یادم میاد عیدا بهم خوش نمیگذشت😑😑😑 بیاین بگم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 18 پست
یعنی پول خورد وخوراک خودشونم نمیارن

نه عزیزم😂 تازه نوع غذاهارو  هم مشخص میکنن که چیا درست کنیم

حتی لیوان ابی که میخورنو از رو میز جابجا نمیکنن

البته من اعتقادم اینه مشکل از مادر منه که میزبانه

من هیچ وقت اجازه نمیدم کسی درین حد سو استفاده کنه ازم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نه عزیزم😂 تازه نوع غذاهارو هم مشخص میکنن که چیا درست کنیمحتی لیوان ابی که میخورنو از رو میز جابجا ...

کاره خوبو منو خواهرم کردیم جهاد کردیم قطع رابطه کردیم😄

مادر منم خیلی رو میداد به فامیل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاره خوبو منو خواهرم کردیم جهاد کردیم قطع رابطه کردیم😄مادر منم خیلی رو میداد به فامیل

منم خیلی دوس دارم واقعا این کارو کنم ولی مادرم زانو هاش خیلی درد میکنه باید مفاصلش تعویض بشه نمیتونم موقعی که مهمان داره تنهاش بذارم😔 ولی واقعا خسته ام از مهمونداری

هیچ کسم مارو دعوت نمیکنه

همیشه ما میزبانیم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

منم خیلی دوس دارم واقعا این کارو کنم ولی مادرم زانو هاش خیلی درد میکنه باید مفاصلش تعویض بشه نمیتونم ...

خدا سلامتی بده به مادرتون سخته همیشه میزبان بودن ماهم همیشه میزبان بودیم مادرم که فوت کرد فامیل مفت خورو انداختیم دور راحت شدیم مونده برادرام که سالی یبارم نمیتونم تحملشون کنم ولی اگه پول وخونه از خودم داشتم بااوناهم قطع رابطه میکردم راحت میشدم