2777
2789
عنوان

واسه پسری که در حد مرگ عاشقتونه اما پول نداره دلتون میسوزه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 115 پست
ببین پووول واقعا مسئله مهمیه، من بشخصه اکه پول نداشته باشه اول به جنمش نگاه میکنم اگه اونم نداشت رد ...

بیین من نخواستم این رابطه رو.  من تمومش کردم.  کلی اصرار کرد التماس کرد 

وضع جامعه رو ببین.    مثلا یه حلقه برام بخاد بگیره میشه50تومن 

خب براش زیاده.   یا این مدت آشنایی که بود میفهمیدم میگفت فلان مرکز خرید گرونه فلان جا انقدره یا غذا پرسی فلان قدر گرونه 

من ایناروهم دیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه تصمیم درستی نیست🥲

چرا هست 

زندگی ها الان خیلی سخت شده 

وقتی میبینم هم سر کار میره هم دنبال شغل آزاده هم انواع اقسام وام هارو میگیره هم با اینکه شرایطش سخته تلاش میکنه بهترین کادو هارو واسم بخره چرا قبول نکنم؟!

آدم باید سن یک شخصم ببینه وقتی طرفه من ۲۳ سالشه چه توقعی ازش داشته باشم؟

الان از زمان دوستی تا الانمون به خیلی چیزا رسیدیم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

نه دلم نمی سوزهخواستگار اینجوری داشتمبا اوردنگی پرتش کردم بیرون

فقط چون پول نداشت؟

آدم نبود چون بی پول بود؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
از خونه کرایع ای پایین شهرتون؟

خونه مون کرایه نیست گلم 

به جا یکی هم ۵ واحده

😘😘😘😘

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

شما خودت شاغلی؟خب بنده خدا هم معلمه هم شغل آزاد زده ان شا الله کارش میگیره البته کلا ازدواج از سر اح ...

خودمم معلمم 

الان 4ماهه مغازه کرایش روهم درنمیاره.    من خودم دخترم هرچی دارم میدم پای قسط.     مغزم از فکر داره پاره میشه

فقط چون پول نداشت؟آدم نبود چون بی پول بود؟

ادمی که تا ۳۰ سالگی هزار تومن پس انداز نداره چیکارش کنم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بیین من نخواستم این رابطه رو. من تمومش کردم. کلی اصرار کرد التماس کرد وضع جامعه رو ببین. مثلا ی ...

کار درستی کردی، چون پوول اضل زندگیه واقعا ابزاری برای فراهم کردن اسایش ارامش و رفاه. 

درضمن کسی ک واقعا قصدش ازدواج باشه و اهل زندگی باشه از قبل از شروع رابطه به فکر فراهم کردن اسایش و رفاهه، ن اینکه تازه یادش بیوفته عه پول ندارم ک باید برم دنبال کار. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

باشه🥰🥰🥰🥰🥰🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

بدو برو درستو بخون