2777
2789
عنوان

نظرتون راجب پایتخت هفت قسمت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط از بهتاش خوشم نمیاد کاش اون نبود

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

در کل خوب رو به معمولی بود 

ایرادش تغییر نحوه فیلمبرداری و شروع خط داستانی بود منظورم همون فلش بک زدن به گذشته است، به نظرم این خوب نبود 

لهجه نقی و ارسطو هم کمی تغییر کرده بود 

اما با این وجود باز ارسطو کرکتر مورد علاقه من هست

به جز اینها ایراد دیگه ای نداشت

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
در کل خوب رو به معمولی بود ایرادش تغییر نحوه فیلمبرداری و شروع خط داستانی بود منظورم همون فلش بک زدن ...

اتفاقا به نظر من فیلمبرداریش خیلی بهتر شده
من خودم تو بیست روز گذشته همه فصل های قبلی رو دیدم ولی بنظرم این خیلی فیلم برداریش بهتر شده

کاربر اقا هستم 

اتفاقا به نظر من فیلمبرداریش خیلی بهتر شدهمن خودم تو بیست روز گذشته همه فصل های قبلی رو دیدم ولی بنظ ...

فضای گرم و صمیمی قبل رو مثل فصل های قبلی نتونست القا کنه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
فضای گرم و صمیمی قبل رو مثل فصل های قبلی نتونست القا کنه

اها از اون لحاظ اره
ولی خب اون قسمتی که گراز رو داشت فیلمبرداری میکرد دوربینش ثابت نبود هی در جهت های مختلف تکون میخورد که باعث میشه بیشتر واقعی باشه

کاربر اقا هستم 

نمیدونم هنو باید امروز بیارش از شما چقد شد هزینش؟

ما امروز بردیم تهمیر گاه کفت قطعه هام شنبه قراره بیان

تا شنبه بی تلوزیونیم بستگی به اندازه تلوزیون داره هر  چی سایزش بزرگتر قیمت بیشتر

اول سال خرج گذاشت رو دستمون

پارسال هم ۵ فروردین نصف شب ماشینی که جای همیشه پارک کردیم  یه سنگ از آسمون خورد تو شیشه اش .خورد و خاکشیر شد  نمیدونم‌چرا اول سال خسارت میبینیم