2777
2789
عنوان

با کسی که قبلاااا حاضرید ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 45 پست

تعدادشو الکی میگه ولی به جای شناخت تنهایی سعی کن خانوادگی هم رفت و اومد کنین تا مطمئن بشی هدفش ازدواجه و برخورداشونو باهمدیگه هم ببینی الانم اگه زیاد درمورد مسائل ج حرف میزنه که بازم هدفش مشخصه

اینجوری باید برید با یه پسر ۱۲  ۱۳ ساله که اولین نفر زندگیش شما باشید

اگر کسی گذشته ی خرابی نداره یا عادت نکرده و نمونده توی گذشته ، ایرادی نداره از دید من . به شرطی که کامل براش تمام شده باشه همه چیز

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تعدادشو الکی میگه ولی به جای شناخت تنهایی سعی کن خانوادگی هم رفت و اومد کنین تا مطمئن بشی هدفش ازدوا ...

نه من خودم متوجه شدم اون هیچی نگفت

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
بیشتر ببینید

ببین بستگی به خودت داره 

ولی اینکه واسه 2 سال پیش بوده و تمام مدتی که باتو بوده این اتفاق نیفتاده و به نوعی بهت متعهد بوده بنظرم چیز خوبیه

الان کم پیدا میشه مردی ک تابحال رابطه ای نداشته 

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

نه به هیچ وجه حاضر نیستم و یکی از عللی که هنوز مجردم همینه( ۳۲ سالم میشه چند روز دیگه) اصلا نمیتونم تحمل کنم همچه چیزی رو...کاملا خودم رو محق میدونم وقتی پاک زندگی کردم و تجربه روابط غیراخلاقی و بی بند و باری نداشتم با مردی ازدواج کنم که مثل خودم پاک و پایبند به چارچوب ها و ارزشهای اخلاقی باشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید

واقعا نه.

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید