mha_mha مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 عنوان کراشمو دیدم محل سگ به هم نزاشتیم | مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 63 پست 😂زیباسمنم محل سگ نزاشتماومد داخل سلام کرد به همه من دیگه سلام نکردمبعدشم که هیچیزیر لب جوابمو میداد🙄🙄🙄🙄🙄🙄عجبافامیلیم* خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن 1404/01/05 | 09:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 چندسالتونه هردوتون ؟ ۱۷/۲۹ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
فرشته39 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 8605 عادی تر از این؟اگرم سلام دادم زیر لب بوده هیچوقت نمیتونم بلد بگم سلامدیگه حالا چیزی نگفت منم چیزی نگ ... خب اگه مثل مدل همیشگیت بودی خوبه
دختر_بچه عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 753 🤣خواهر چیکار میکنیعذر خواهی چیزی؟اشکال نداره پیش میاد نه چیزی نگفتم البته اونم دستشو دراز نکرد ولی خب یک لحظه یکم دستشو اورد بالا دید رفتم گذاشت تو جیبشاخه چند روز پیش نمیدونم چیشد موقع رفتن رفتم دستشو محکم کشیدم خداحافظی کردم میترسیدم باز سوتی بدم😂😂😂
نیلماه229 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 4399 من مامانم وقتی میایم شهرستان میاد پیش مادرش خباینم خونه مادربزرگمهاصلا نمیخام ببینمش نوشتی شوهرخاله ام وخاله ام ازهم جداشدن ،اونوقت من نمیخام برم اونجا،اخه اونها جداشدن توچرا نری،نمیفهمم چی شد😂
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 نه چیزی نگفتم البته اونم دستشو دراز نکرد ولی خب یک لحظه یکم دستشو اورد بالا دید رفتم گذاشت تو جیبشاخ ... 🤣بگم خاک بر سرت زشته؟ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 18141 ۱۷/۲۹ خیلی هم دلش بخواد حالا که اینجور شد واقعا به پشمت😒 😊
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 خیلی هم دلش بخواد حالا که اینجور شد واقعا به پشمت😒 واقعا…قبلا خیلی خوب بود الان نهقبلا مهم بود الان نه(برای من)قرار نیست که آدم با یه حرف زدن طرفو بخوره یا بگه به من منظور دارهخودشو و خواهرش کمی خوددرگیری دارنو خواهراشو بهش خط میدن فککنم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 همه از فامیل فرارین شما روشون کراش میزنی حالا یدونشون😬 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 مرسی عزیزم لطف داری😂 🤣🤣محکم دستشو کشیده خداحافظی هم کرده خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 18141 واقعا…قبلا خیلی خوب بود الان نهقبلا مهم بود الان نه(برای من)قرار نیست که آدم با یه حرف زدن طرفو بخور ... خواهره چندسالشه ؟ 😊
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 خواهره چندسالشه ؟ ۳۲ ازدواج هم نکرده دوقلو هستن خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
ratatoyiii عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2081 😐من واقعا بدبختمچون خالم وشوهر خالم طلاق گرفتن خونه مادربزرگم هستهررررر دقیقه میبینمشکلی اسرار کردم ... پسر خالته😅؟! 🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓
دختر_بچه عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 753 🤣🤣محکم دستشو کشیده خداحافظی هم کرده یهو جوگیر شدم اومد خداحافظی کنه منم اون کارو کردم😂