2777
2789
عنوان

مرد های نینی سایتی

87 بازدید | 9 پست

دقت کردین تعداد اونا که با فکر و منطقی پست میذارن تو تاپیکا چقد کمن؟ 

الان یکی دیدم تا تاپیک 14سال اختلاف سنی از طرز صحبتش فهمیدم وجود اقایون اگر مرد باشه(نه نر) چقد خوبه تو سایت و نظراتشون میتونه به نمایندگی از جنس مخالف برا خانوما کمک کننده باشه

اما حقیقت اینه که همچین مردی اصلا تو نینی سایت نیست😂😂😂

ب جز دو سه تا

بقیه وقتی داری باشون حرف میزنی احساس میکنی با بچهای راهنمایی دبیرستان ک لب جاده و خیابون تیکه میپروندن تا بگن خیلی بامزه ن صحبت میکنی

کاش اگه قراره اقایون بیان اینجا مثل خانوما تحصیل کرده ها و با شعورا هم بیان حداقل وجودشون و نظراتشون یه کمکی کنه

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اقایون نیان بهتره

از اومدن که میان

مگه اینکه کلا ثبت نام سایتو احراز هویت بذارن و بذارن فقط خانوما بیان

که فک نکنم همچین کاری کنن چون کاربراشون کم میشن

اما حالا ک میان مثل اکثر خانوما درست منطقی و برای مشکل اون شخص نظر بدن

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

مگه حامله ایی یا مشکل زنانگی دارین که میخواین یاد بگیرین؟؟اینجا سایت زنونه ست

هرکی نسبت به دید خودش حرف میزنه شما این مشکلات داری فکر میکنم باید بری دکتر زنان  اینجا  معالجه نمیشی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2123459 با لبخند وارد شوید 🌹 

هرکی نسبت به دید خودش حرف میزنه شما این مشکلات داری فکر میکنم باید بری دکتر زنان اینجا معالجه نمیش ...

توپول بده بهم چشم میرم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.