2777
2789
عنوان

رُز کوچولویِ مامان پا به جهان گشود 🎀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 106 پست
بادکنک آرایی اصلی برای خونه مون بود ولی یه بادکنک آرایی خیلی ساده و جزئی توی اتاق بیمارستان انجام دا ...

ممنون

آها فکر کردم مراسم خاصی برای ورود نوزاد به خونه دارید.

بعد عکاسی تو خونه یعنی از چی عکس میگیرن؟با اقوام؟بااتاق نوزاد؟

کلا فقط عکسه یا فیلم هم میگیرن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونآها فکر کردم مراسم خاصی برای ورود نوزاد به خونه دارید.بعد عکاسی تو خونه یعنی از چی عکس میگیرن؟ب ...

مراسم خاص اونجوری نه فقط موقع ورود گوسفند قربانی کردیم 

اره از خانواده از بچه از همه چی فیلم هم هست بله

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بیشتر ببینید
اوووخخخ ای جونمممم رز خوشگللللببوسیدش دختر نازو🥹ایشالله نیک نام باشه عزیزدلمممم🤍🤍🤍سایه‌تون همیشه ...

مرسیی عزیزدلم قربون این همه لطفت انشاالله 😍😍💚💚💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بیشتر ببینید

مبارکهههه 😍

خداحفظش کنه 😍

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

قدمش مبارکه...برام دعا کن منم طبیعی زایمان کنم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
مبارکهههه 😍خداحفظش کنه 😍

مرسی عزیزمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
قدم نو رسیده مبارک باشه ایشالا عاقبت بخیر بشه🌹

مچکرم گلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
قدمش مبارکه...برام دعا کن منم طبیعی زایمان کنم

لطف داری مهربونم انشاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

ماشالا رز خانوم که ناخونای قشنگی هم داره گوگولی😍😍😍😍

من دختر بهارم.. به سرسبزی و پرشوری بهار تو دل اردیبهشت...🥰ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂..دیدی بعضی وقتا دلت از همه‌جا میگیره، از عالم و آدم شاکی هستی ، یقه‌ی همه رو میگیری. یه لحظه همون‌جا وایسا. به هیچی فکر نکن. چشاتو ببند. فقط اینارو تصور کن. مگه تو چند سالته؟؟ گیریم ۵۰ سالتم باشه. میدونی چقد روزای دیگه پیش روته؟؟ چقد صبح پیش روته که منتظرن تو با عشق و شور شروعشون کنی؟؟چقد بهار مونده که از ثری تا ثریاش ، ذره‌ها و گل و درختای پر تلاطمش بهت یادآوری کنن که میتونی مثل اونا قلب سخت زمین رو بشکافی و رشد کنی🌱😍سبز شوی زیبا شوی.تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )

بیشتر ببینید
لطف داری مهربونم انشاالله

مرسی♥️🌹

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰