2777
2789
عنوان

رُز کوچولویِ مامان پا به جهان گشود 🎀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 106 پست

عکس دستاش اومد براتون؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من از هفته ۲۴تقریبا دهانه رحمم باز شده بود به اندازه سه سانت خونریزی هم داشتم قبل اینها هم انقباض دا ...

وای عزیزم دعا کن خورشید منم بسلامتی بدنیا بیاد خیلی دوست دارم بغلش کنم بی‌خوابی بکشم لباساشو با دستای خودم بشورم بهش شیر بدم جاشو عوض کنم اون غر بزنه منم باد معدشو بگیرم براش خیلی برنامه ها دارم فقط واسه بقیه بارداری دعا کن مامان رز زیبا

آخیییی قدمش مبارک باشه😍😍

منم بچه‌م 3 ماهشه

اون روزای اول خیلی سخت بود شب‌بیداری و به هم خوردن نظم زندگی و...

من و شوهرم هر دومون داشتیم از خواب می‌مردیم و عین مست‌ها تلو تلو می‌خوردیم😂 تا کم کم همه چی افتاد رو روال

واااییئی خودااااا چقدر ذوووق کردم کهههه🥹🥹🥹🤍🫂

قدمش هزاران بار مبارک عزیزدلم انشالله زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

چرا نمباددد عکس 😩😩😩

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بیشتر ببینید

.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید