2777
2789
عنوان

بچه ها این درخواست طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 94 پست
اولا شوهرم اصرار به طلاق دارهدونا مرحله مشاوره هم رفتیم و سازش نکردیم

اینکه دیگه تصمیم گرفتی محکم باشی ازت خوشم میاد 

و قدر خانوادتو بدون که با اوضاع ضعیف اقتصادی هواتو دارن و اجازه ندادن بچه رو سقط کنی 

دلم روشنه 

شوهرت پشیمونه ولی توی غرور بیخود و کاذب خودش گیر کرده 

برمیگردی بزار بچشو ببینه درست میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جالبه! من و شوهرم بدی نیستیم اما خیلی وقته دستمونم به هم نخورده 😅

😁

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
شرابطه فرق داشتاون منو گذاشت خونه پدرم

باشه به نظرم باید برمی گشتی خونه یا آورد گذاشت خونه ی پدرت زنگ میزدی پلیس میومد صورت جلسه می‌کرد اگر برگشتی خونت به هیچ وجه دیگه ترک منزل نکن خواست بیرونتم کنه بگو زنگ‌میزنم پلیس بیاد صورت جلسه کنه بعد میرم 

نه،حدود چهارماهه خونه پدرممیدونی شوهرم دلش زن کارمند وپدر زن پولدار میخوادباقیش بهونس

همون موقع میرفت میگرفت. حالا زن کارمند واسش میرینه؟ فردا بلده خونه داری و بچه داری کنه. خودش چیکارس حتما کارمند نبود اس و پاسه

چندسال طول میکشه طلاق بگیری پروسه سنگینیه مخصوصا بچه روند طلاقت کندتر میکنه

ن بایا من کلا سه ماه طول کشید اگه شوهرش مایل ب طلاقش باشه طول نمیکشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
فعلا خودمنفقه خوب بده،تاابد پیش خودمه

بچه داری خیلی خیلی سخته عزیزم، خصوصا تنهایی

بعد به دنیا اومدنش میفهمی 

البته منم ک سر زندگیمم ولی شوهر سر خرم هیچ کمکی نمیکنه و زبونش درازه 

برای منم خیلی سخته، 

بهترین ها پیش روت

مستقل هستی؟ 

همون موقع میرفت میگرفت. حالا زن کارمند واسش میرینه؟ فردا بلده خونه داری و بچه داری کنه. خودش چیکارس ...

خودش سرهنگ نیروی انتظامی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ن بایا من کلا سه ماه طول کشید اگه شوهرش مایل ب طلاقش باشه طول نمیکشه

برای مهریه اینا چکار کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40