2777
2789
عنوان

بچه ها این درخواست طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 94 پست

اسی جون ینی حل شدنی نیست؟؟

دلم برا تو دلیت آشوب شد آخه بچه طلاق بودن خوب نیست چون کشیدم میگماا وگرن دلت نشکنه از حرفم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اسی جون ینی حل شدنی نیست؟؟دلم برا تو دلیت آشوب شد آخه بچه طلاق بودن خوب نیست چون کشیدم میگماا وگرن د ...

کی گفته طلاق خوبه؟

بزم بیفتم به دست وپاش؟

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون سری گفت تمکین میزنممنم گفتم بزنی برمیگردمتمکین بزنه،ارهاما کاش نزنهزندگی ما درست بشو نیست

تمکین بزنه یعنی چی بزرگ کردم یه بچه به تنهایی سخته ولی موظف هستش نفقه و خرجش رو بده من به جای شما بودم ترک منزل نمیکردم میگفتم برو طلاق بده اونجوری موظف بود برای شما و بچه جا و مکان تهیه کنه

ربطی ندارهولی تا به دنیا اومدن بچه،باید تفقه منو بدهبه امید خدا،بچه چهارماه دیگه به دنیا میاد.طلاق ه ...

ببخشیداینو میپرسم 

ولی توروخدابهم بگو مردم چطور باهم خوب نیستن ودرشرف جدایی ان ولی رابطه دارن و باردارمیشن 😳

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

اوه یس😎

الان‌ یه راست نمیرید پیش قاضی میرید شورا حل اختلاف که آشتی تون بده بعد میفرستن مشاوره چون بارداری مشاوره هم‌سخت گیرتر رفتار میکنه 

استارتر به نظرم الان حس مادرانه نداری چون فرزندت آغوش نگرفتی بعدش که بیاد تازه میفهمی چقدر بهت سخت میگذره بدون بچه بدون پدر بچه 

اگر تو دادگاه گفتن فرصت بده یه فرصتی بده به نظرم

تمکین بزنه یعنی چی بزرگ کردم یه بچه به تنهایی سخته ولی موظف هستش نفقه و خرجش رو بده من به جای شما بو ...

شرابطه فرق داشت

اون منو گذاشت خونه پدرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ببخشیداینو میپرسم ولی توروخدابهم بگو مردم چطور باهم خوب نیستن ودرشرف جدایی ان ولی رابطه دارن و باردا ...

اصلا بحث جدایی نبود

توی تاپیکهام هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته طلاق خوبه؟بزم بیفتم به دست وپاش؟

ن ک دست و پا ولی خلاصه میشناسیش ،میگم اومد سمتت روی خوش نشون بدی و اینا 

مردا غرور زیادی دارن 

بازم هرچی صلاحه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
الان‌ یه راست نمیرید پیش قاضی میرید شورا حل اختلاف که آشتی تون بده بعد میفرستن مشاوره چون بارداری مش ...

اولا شوهرم اصرار به طلاق داره

دونا مرحله مشاوره هم رفتیم و سازش نکردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن ک دست و پا ولی خلاصه میشناسیش ،میگم اومد سمتت روی خوش نشون بدی و اینا مردا غرور زیادی دارن بازم هر ...

خوب نمیاد دیگه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم قاضی کار خودشو میکنهچون بارداری فکر نکنم رای طلاق بدن میزارن بچه به دنیا بیاد بعد دوباره یه پرو ...

توکل بخدا

منکه فقط ازش خیر میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا براتون بسازه امیدوارم آینده براتون روشن باشه

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40